Kulcsszó: Magyar Közút

Vasárnaptól ismét téli üzemmódra vált a Magyar Közút

Vasárnaptól ismét téli üzemmódra vált a Magyar Közút

2019. november 08. (péntek)

Az országos, mintegy 32 ezer kilométernyi gyorsforgalmi-, fő- és mellékút üzemeltetéséért felelős Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén is november 10-től kezdődően az enyhe őszi idő ellenére, a jogszabályi előírások szerint az ország teljes területén téli üzemmódra vált.

Téli üzemmódra váltanak

Téli üzemmódra váltanak

2018. november 08. (csütörtök)

Az országos, mintegy 32 ezer kilométernyi gyorsforgalmi-, fő- és mellékút üzemeltetéséért felelős Magyar Közút Nonprofit Zrt. november 10-től kezdődően az enyhe őszi idő ellenére, a jogszabályi előírások szerint az ország teljes területén téli üzemmódra vált. Ez azt jelenti, hogy 93 mérnökségén keresztül, több mint 4100 fővel és 1000 munkagéppel, 0-24 órás ügyeleti szolgálat mellett látja majd el téli feladatait.

Több ezer kátyút hagyott maga után a fagy

Több ezer kátyút hagyott maga után a fagy

2017. február 09. (csütörtök)

Az ellenőrök és az útjavítók folyamatosan dolgoznak, de amíg ilyen az időjárás, addig csak ideiglenes megoldást tudnak alkalmazni - mondta az InfoRádiónak Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

Súlykorlátozás az utakon

Súlykorlátozás az utakon

2017. január 05. (csütörtök)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos főúthálózat több szakaszára vonatkozóan is súlykorlátozásokat vezetett be a 20 tonnás össztömeget meghaladó tehergépkocsik esetében ‒ olvasható a szervezet közleményében.

Téli üzemmódban

Téli üzemmódban

2016. november 09. (szerda)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Országos Közutak Kezelési Szabályzatának előírásai szerint minden évben november 10-én áll át téli üzemmódba - közölte a társaság az OriemntPress Hírügynökséggel.