Kulcsszó: Nagykarácsony

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2019. október 08. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök ittas járművezetővel szemben intézkedtek tegnap este, Nagykarácsonyban. A 44 éves helyi lakos vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették, és a férfival szemben ittas járművezetés vétsége miatt büntető feljelentést tettek.

Nincs is még szilveszter

Nincs is még szilveszter

2018. december 30. (vasárnap)

A járőrök Nagykarácsonyban, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépjárművet, valamint annak 44 éves sofőrjét tegnap délelőtt. A férfival szemben alkalmazott légalkoholmérő berendezés pozitív értéket mutatott, ezért a helyi lakost az egyenruhások további mintavételre előállították. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Új körzeti megbízotti iroda nyílt

Új körzeti megbízotti iroda nyílt

2016. október 12. (szerda)

Nagykarácsony község polgármestere ünnepélyes keretek között adta át az új körzeti megbízotti iroda kulcsait.

Nagykarácsony - Megnyitotta kapuit a Mikulásház

Nagykarácsony - Megnyitotta kapuit a Mikulásház

2015. december 01. (kedd)

Hivatalosan is megnyitotta kapuit a nagykarácsonyi Mikulás ház. A Fejér megyei településen ugyanis megkezdődött a december 20-ig tartó Országos Mikulásfesztivál.

Az Adománykuckóban nem volt vakáció

Az Adománykuckóban nem volt vakáció

2015. augusztus 22. (szombat)

A nyáron sem szünetelt a Váci Mihály utcai Adománykuckó, Törő Anikó és önkéntes társai folyamatosan azon dolgoztak, hogy a nemes felajánlások eljuthassanak a megfelelő helyre, oda, ahol nagy szükség van rájuk.

Kulcsátadó Mikulásfalván

Kulcsátadó Mikulásfalván

2014. november 21. (péntek)

Feltárult Mikulásfalva varázslatos világa. A 19. Országos Mikulásfesztivál nyitónapjára idén is több száz gyermek érkezett, hogy találkozhasson a nagyszakállúval. A nagykarácsonyi rendezvénysorozat december 21-ig várja látogatóit.