Kulcsszó: rendszám

Trükközött a rendszámmal

Trükközött a rendszámmal

2019. november 27. (szerda)

A rendőrök az Aranyvölgyi úton ellenőriztek hétfőn egy Alfa Romeót és 34 éves helyi vezetőjét. Kiderült, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt a gépjárműre egy másik személygépkocsira kiállított rendszámot helyezett fel. A járőrök a sofőrt a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Jogsi nélkül, kamu rendszámmal

Jogsi nélkül, kamu rendszámmal

2019. szeptember 14. (szombat)

A járőrök tegnap a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépjárművet és az azt vezető fiatal férfit. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű első hatósági jelzése hiányzik, a hátsó pedig egy BMW típusú gépkocsira lett kiállítva, valamint a jármű soha nem volt Magyarországon forgalomba helyezve és az autót vezető dunaújvárosi lakos úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a járművezetéstől korábban már eltiltották. 

Trükközött a rendszámmal

Trükközött a rendszámmal

2019. március 24. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfival szemben, aki másik autóhoz tartozó rendszámot helyezett fel gépkocsijára.

Nem stimmelt az alvázszám

Nem stimmelt az alvázszám

2018. december 31. (hétfő)

A rendőrök egy 56 éves sárkeresztesi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. december 07. (péntek)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy gépjárművet és az azt vezető férfit. A rendőrök megállapították, hogy a járműre szerelt forgalmi rendszámot eredetileg egy Porsche gépkocsira adták ki, ezért a 19 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. október 03. (szerda)

A járőrök tegnap késő este a 6-os számú főúton, Adony közelében ellenőriztek egy Volvo típusú személygépjárművet, valamint annak vezetőjét.

Fénymásolt rendszámmal közlekedett

Fénymásolt rendszámmal közlekedett

2018. szeptember 04. (kedd)

A rendőrök egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 60 éves férfi ellen.

Újabb trükköző sofőr

Újabb trükköző sofőr

2018. augusztus 17. (péntek)

A Kandó Kálmán téren ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 32 éves mezőfalvi vezetőjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az általa vezetett személygépkocsira egy másik gépjárműre kiadott forgalmi rendszámot helyezett fel. 

A kocsi rendszámával trükközött

A kocsi rendszámával trükközött

2018. augusztus 14. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt folytatott büntetőeljárást Sz. Károly ellen.

Rendszámfelismerős autóvadászat

Rendszámfelismerős autóvadászat

2018. május 07. (hétfő)

Immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetősége a Pentelei Autóvadász Kupát. A közbiztonsági hónap részeként a helyi polgárőrökkel összefogva összesen hét csapat vett részt a megmérettetésen, melynek célja az volt, hogy a forgalomból kivont, nem rendeltetésszerűen használt járműveket kiszűrjék.

Hamis forgalmi, hamis rendszám

Hamis forgalmi, hamis rendszám

2018. április 03. (kedd)

A járőrök tegnap délután Gárdony belterületén ellenőriztek egy Fordot és az azt vezető 32 éves kalocsai lakost. Kiderült, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy az általa vezetett gépjármű forgalmiját meghamisították, illetve másik jármű rendszámát tették fel a kocsira. Az egyenruhások a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Lebukott a kamu rendszámmal

Lebukott a kamu rendszámmal

2018. február 25. (vasárnap)

A járőrök tegnap Nagyvenyimen, az Árpád utcában ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 37 éves sárbogárdi vezetőjét. Kiderült, hogy a sofőr egy másik autó rendszámát tette a kocsijára és így járt vele. Az egyenruhások a nőt kihallgatták, aki elismerte felelősségét.

Kamu rendszámmal izzított

Kamu rendszámmal izzított

2018. január 04. (csütörtök)

A járőrök tegnap délután Sárbogárdon igazoltattak egy negyvenhat éves helyi autóst. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi úgy közlekedett autójával, hogy azon a rendszám karakterei nem feleltek meg a hatóság által kiállított rendszám formai követelményeinek. Az egyenruhások a férfit a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. 

Hamis rendszámmal bukott le

Hamis rendszámmal bukott le

2017. január 25. (szerda)

Egy másik autó rendszámát kókányolta rá a kocsijára egy komárnói férfi, aki tegnap bukott le ezzel a mutatványával Nagyvenyimen.

Kamu rendszámmal bukott le

Kamu rendszámmal bukott le

2016. december 31. (szombat)

Hamis rendszámú autójával bukott le az a huszonegy éves fiatal, akit tegnap állítottak meg a rendőrök a Baracsi úton.