Trükközött a rendszámmal

2019. március 24. (vasárnap) 8:12 - doszerk

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfival szemben, aki másik autóhoz tartozó rendszámot helyezett fel gépkocsijára.

A nyomozás adatai szerint 2019. február 8-án Budapesten a XXII. kerületben, a 6-os számú főúton ellenőriztek a járőrök egy Mazda típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy az autóra felszerelt rendszám eredetileg egy Ford típusú járműre lett kiállítva. H. Krisztián az egyenruhásoknak elmondta, hogy a Mazda rendszámát és iratait kötelező felelősségbiztosítás hiánya miatt egy korábbi intézkedés során elvették tőle és a járművet a forgalomból kivonták, mivel azonban használni szerette volna az autót, ezért úgy döntött, hogy arra elindulás előtt Dunaújvárosban egy másik járművének a rendszámát szereli fel.

A férfit a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadta.

A rovat további hírei: Sziréna

Új tűzoltók érkeztek Fejér megyébe

Új tűzoltók érkeztek Fejér megyébe

2019. július 16. (kedd)

Négy új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben. Ketten a székesfehérvári, ketten pedig a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerületek.

A térfigyelő buktatta le őket

A térfigyelő buktatta le őket

2019. július 15. (hétfő)

A dunaújvárosi rendőrök befejezték a kábítószer birtoklása miatt egy 23 éves és egy 19 éves helyi lakossal szemben folytatott ügy vizsgálatát.

Kisbusz égett Kisapostagnál

Kisbusz égett Kisapostagnál

2019. július 15. (hétfő)

A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók oltották el végül a lángokat.

Nem állt le a keresés

Nem állt le a keresés

2019. július 15. (hétfő)

A rendőrség a koreai társszervekkel közösen továbbra is folytatja a keresést a Duna 215 kilométeres szakaszán.

Letartóztatás zsarolás miatt

Letartóztatás zsarolás miatt

2019. július 11. (csütörtök)

 Dunaújvárosi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki a nyomozás adatai szerint társával, 2019. július 7-én, Dunaújvárosban a sértettet erőszakkal arra kényszerítette, hogy 5.000,- Ft-ot fizessen meg nekik kártyatartozás címén.

Baleset a Dózsa-Kallós kereszteződésben

Baleset a Dózsa-Kallós kereszteződésben

2019. július 10. (szerda)

Közlekedési baleset történt a Dózsa György út- Kallós Dezső utca kereszteződésében nem sokkal ezelőtt. Egy személyautó és VW Transporter ütközött, vélhetően az elsőbbségadás elmulasztása miatt. A kereszteződésben a közlekedési lámpák nem működtek a baleset ideje alatt. Személyi sérülés információink szerint nem történt.

Holttestet találtak a üdülősori partszakaszon

Holttestet találtak a üdülősori partszakaszon

2019. július 10. (szerda)

Egy férfi holttestét emelték ki nem sokkal ezelőtt az üdülősor felőli partszakaszon. Frissítés: megérkezett a rendőrség hivatalos közleménye az esettel kapcsolatban.