Sárbogárd

Súlyos baleset Sárbogárdnál

Súlyos baleset Sárbogárdnál

2018. okt. 07.

Sárbogárd közelében két személygépjármű és egy mezőgazdasági munkagép ütközött össze.

Agyonvertek egy férfit Sárbogárdon

Agyonvertek egy férfit Sárbogárdon

2018. aug. 22.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 47 éves P. Zoltán, valamint a 34 éves P. Kornél ellen.

Felborult egy autó Sárbogárdnál

Felborult egy autó Sárbogárdnál

2018. júl. 13.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a Sárbogárd és Mezőfalva közötti úton. A jármű a tetején állt meg. A műszaki mentést végző sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amelyben egy ember utazott, ő az első hírek szerint nem sérült meg. Az érintett útszakaszt egy időre lezárták a forgalom elől.

Lezárták a betörő ügyét

Lezárták a betörő ügyét

2018. máj. 10.

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Sárkeresztúron egy lakóház ablakait törte be.

Betört a belvíz

Betört a belvíz

2018. ápr. 02.

Betört a mezőgazdasági területeken összegyűlt csapadékvíz egy lakóház udvarára és melléképületeibe április elsején Sárbogárdon.

Elkapták a tizenöt éves tolvajt

Elkapták a tizenöt éves tolvajt

2018. feb. 28.

A sárbogárdi nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként tegnap egy 15 éves alapi fiatalt, aki tv készüléket lopott.

Idejekorán elkapálták magukat

Idejekorán elkapálták magukat

2018. jan. 08.

Tegnap este a rendőrök házkutatást tartottak Sárbogárdon, a Magyar utca egyik portáján. Meg is találták, amit kerestek, nevezetesen egy rotációs kapát, ami egy korábbi pincebetörés során tűnt el.

Kamu rendszámmal izzított

Kamu rendszámmal izzított

2018. jan. 04.

A járőrök tegnap délután Sárbogárdon igazoltattak egy negyvenhat éves helyi autóst. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi úgy közlekedett autójával, hogy azon a rendszám karakterei nem feleltek meg a hatóság által kiállított rendszám formai követelményeinek. Az egyenruhások a férfit a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. 

Mentőhelikoptert kellett hívni a balesethez

Mentőhelikoptert kellett hívni a balesethez

2017. dec. 04.

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki abból a személygépkocsiból, amely egy másik autóval ütközött ma reggel a 63-as főút sárbogárdi szakaszán.

Menekült a börtön elől

Menekült a börtön elől

2017. okt. 28.

A járőrök Sárbogárdon igazoltattak tegnap egy helyi lakost, akinek a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a körözését rendelte el, mert nem kezdte meg a jogerősen kiszabott büntetésének a letöltését. A rendőrök a 25 éves férfit elfogták, a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Késsel követelte a pénzt

Késsel követelte a pénzt

2017. okt. 16.

Sárbogárdon a rendőrök alig több mint fél óra alatt elfogták azt a férfit, aki rablást kísérelt meg.

Új autópályánk lesz

Új autópályánk lesz

2017. okt. 12.

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, mely az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig húzódik majd. A hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint tízmilliárd forint áll rendelkezésre - hangzott el a beruházást bejelentő sajtótájékoztatón Sárbogárdon.