Kulcsszó: sofőr

Trükközött a rendszámmal

Trükközött a rendszámmal

2019. november 27. (szerda)

A rendőrök az Aranyvölgyi úton ellenőriztek hétfőn egy Alfa Romeót és 34 éves helyi vezetőjét. Kiderült, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt a gépjárműre egy másik személygépkocsira kiállított rendszámot helyezett fel. A járőrök a sofőrt a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Aki megmentette a gyermekeket a 6-os úton

Aki megmentette a gyermekeket a 6-os úton

2019. február 25. (hétfő)

A DSE Röplabda Akadémia utánpótlás csapatát szállító kisbusz vezetőjének, Radics Zoltánnak mondtak köszönetet a játékosok és a szakvezetés.

Hamis lakcímkártyával próbálkozott

Hamis lakcímkártyával próbálkozott

2018. augusztus 21. (kedd)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. István ellen.

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2018. július 30. (hétfő)

A Szórád Márton úton ellenőriztek a rendőrök tegnap hajnalban egy személygépjárművet és az azt vezető 29 éves helyi lakost. A sofőrnél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították, jogosítványát pedig bevonták. Az eset miatt büntetőeljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Ittasan a volán mögött

Ittasan a volán mögött

2018. március 25. (vasárnap)

Sárosdon, a Rákóczi Ferenc utcában intézkedtek a járőrök egy Opel 35 éves seregélyesi vezetőjével szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a sofőrt további mintavételre előállították. Az ügyben eljárás indult.

Jogosítvány nélkül, részegen

Jogosítvány nélkül, részegen

2018. március 11. (vasárnap)

Pusztavámon, a Petőfi utcában anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök tegnap délután. A balesetet okozó sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, továbbá az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett nála, ezért a járőrök elfogták, majd mintavételre a Móri Rendőrkapitányságra előállították. A 29 éves pusztavámi lakos ellen szabálysértési eljárás indult.

Lebukott a kamu rendszámmal

Lebukott a kamu rendszámmal

2018. február 25. (vasárnap)

A járőrök tegnap Nagyvenyimen, az Árpád utcában ellenőriztek egy Opel típusú személygépjárművet és 37 éves sárbogárdi vezetőjét. Kiderült, hogy a sofőr egy másik autó rendszámát tette a kocsijára és így járt vele. Az egyenruhások a nőt kihallgatták, aki elismerte felelősségét.

Nem egyedül "dolgozott"a migránsokat csempésző sofőr?

Nem egyedül "dolgozott"a migránsokat csempésző sofőr?

2017. november 06. (hétfő)

A hétvégén egy orsz férfi tíz migránst próbált meg Ausztriába csempészni egy BMW-ben, de fának ütköztek, így az akciója meghiúsult. Őt a Komárom megyei rendőrök fogták el az M1-es autópályán. Egy szerb és egy másik orosz állampolgárral utazott, őket szintén embercsempészet gyanújával vették őrizetbe a rendőrök.

Kapatosan a forgalomban

Kapatosan a forgalomban

2016. szeptember 18. (vasárnap)

Tegnap kora hajnalban az Aranyvölgyi úton ellenőriztek a rendőrök egy 24 éves dunaegyházai lakost, akiről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé.

Így repeszt a mentő, ha sürgős az eset - VIDEÓ az anyósülésből

Így repeszt a mentő, ha sürgős az eset - VIDEÓ az anyósülésből

2015. május 11. (hétfő)

Ilyen az amikor száguld a mentő. Mi többnyire csak "kívülről" látjuk, lehúzódunk, majd folytatjuk utunkat. Csordás Tibor videójának jóvoltából, most belülről is átélhetjük ezt. Bámulatos teljesítmény.