Kulcsszó: Újtelep

Újváros postás példaképe

Újváros postás példaképe

2019. október 11. (péntek)

Nagyszerű eredmény, hogy a Postás Példakép 2019 versenyében a közel 600 jelentkezőből az ajánlások alapján Újtelep postása, SEIBEN ERZSÉBET is bejutott az első hat esélyes közé. Bár szinte az egész város megmozdult az érdekében, ezúttal nem ő hozta el a trófeát. Ebben a versenyben ugyan nem hirdettek több helyezettet, de fontos megjegyeznem nekünk, dunaújvárosiaknak, és itt Újtelepen Erzsike az aranyérmes! Gratulálunk! - áll Palkovics Katalin facebook-bejegyzésében.

Újtelepi városvédők

Újtelepi városvédők

2019. július 19. (péntek)

A Városvédők Újtelepért Egyesületet négy évvel ezelőtt hozták létre olyan városrészi lakók, akik fontosnak érzik, hogy ők is tegyenek valamit lakókörnyezetükért. A Szomszédünnep, az Öko-nap, a Mikulás buli szinte már elmaradhatatlan rendezvényük, amely egyre népszerűbb, egyre többen csatlakoznak hozzájuk.

Újtelepi Piknik már ötödször

Újtelepi Piknik már ötödször

2019. április 28. (vasárnap)

Évről évre egyre többen látogatnak el a Városvédők Újtelepért Egyesület szabadtéri rendezvényére, az Újtelepi Piknikre, amit szombaton már ötödik alkalommal rendeztek meg.

Újtelepre már megérkezett a Mikulás

Újtelepre már megérkezett a Mikulás

2018. december 01. (szombat)

Vitathatatlanul tél van, ami egyben azt is jelenti, hogy elkezdődik az adventi készülődés és mindenki ünnepi hangulatba kerül karácsony közeledtével. Városunkban elsőként az újtelepi közösség tartott jó hangulatú családi délutánt szombaton.

Példaértékű összefogás az öko-napon

Példaértékű összefogás az öko-napon

2017. szeptember 18. (hétfő)

Alig egy óra alatt már meg is telt egy nagy konténer a rossz, használhatatlan műszaki cikkekkel, háztartási gépekkel az újtelepiek öko-napján. Az elmúlt három alkalom során mintegy 63 tonna hulladékot gyűjtöttek össze. Az igény és a rutin is megmutatkozott a szombati akción, hiszen a Kölcsey Ferenc utca és környékén nagy forgatag alakult ki.

Családias hangulatban piknikeztek

Családias hangulatban piknikeztek

2017. április 24. (hétfő)

A gyerekeknek ugrálóvárral, lovaglással, elektromos játékeszközökkel, a felnőtteknek egészségsátorral, süteményversennyel, és sok más színes programmal készült a Városvédők Újtelepért Egyesület a vasárnapi pikniken.

Játszótérrel gazdagodott az újtelepi városrész

Játszótérrel gazdagodott az újtelepi városrész

2016. július 06. (szerda)

Végre az újtelepieknek is van egy játszóterük, ahol árnyékos területen, rendezett körülmények közt érezhetik jól magukat a gyerekek.