Mirage-öröm a sportcsarnokban

doszerk - 2016. december 18. 8:18

A Kemi-Ker Mirage gárdája nyerte meg a tizedik alkalommal megrendezett Zeus Old Boys Kupa küzdelmeit a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Tizedik alkalommal rendezték meg szombaton a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a Zeus Old Boys Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelemsorozatát. A szervezők idén tizenkét együttes nevezését tudták elfogadni, s a rendezvény népszerűségét az is jelezte, hogy nem csak Dunaújvárosi, hanem székesfehérvári csapat is részt vett az öregfiúk jubileumi megméretésén. A csoportküzdelmek már délelőtt fél kilenckor megkezdődtek, s az egyenes kieséses szakaszba a csoportok első két helyezettje mellett a két legjobb csoportharmadik jutott tovább.

A negyeddöntőben, valamint az elődöntőkben is nagy küzdelmeket láthattak azok, akik a helyszínen drukkolták végig a sorozatot, s ezzel együtt azt is, hogy a bronzmérkőzésen a Fejó Therm 3-1-re legyőzte székesfehérvári Örki Papa gárdáját, míg a döntőben a Mirage 3-0-s sikert aratott a Gárdony VSC ellen.
Ahogy azt megszokhattuk már, a torna végén nem csak a legjobb csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is elismerték a szervezők. A torna legjobb játékosának járó díjat ezúttal a Gárdony VSC kiválósága, Pánczél Krisztián érdemelte ki, a legjobb kapus a Fejó-Therm hálóőre, Bözödi Sándor lett. A döntő legjobbjának Berényi Pétert választották, míg a gólkirálynak járó díjat a Fejó Therm játékosa, Barics Péter szerezte meg.

Kalácska András DLSZ elnök: - Nagyszerű és sikeres rendezvényen vagyunk túl, hiszen 12 csapat, közel 150 játékosa vett részt a 35 év felettiek amatőr tornáján, szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban. Sportszerű, de kemény összecsapásokat láthattunk, s a szövetség nevében köszönöm, hogy Baracsról, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Szekszárdról, Gárdonyból és Dunaújvárosból is eljöttek, hogy megmutassák tudásukat a jubileumi 10. Zeus Old Boys Kupán. Külön gratulálok a helyezést elért csapatoknak és külön a díjazottaknak, Úgy gondolom, hogy a januári Carissa Kupát nagyszerűen vezette fel a rendezvény. Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok!

A X. Old Boys Kupa végeredménye: 1. Kemi-Ker Mirage, 2. Gárdony VSC, 3. Fejó-Therm Kft., 4. Örki Papa Kft.

Különdíjak
Legjobb játékos: Pánczél Krisztián (Gárdony VSC)
Legjobb kapus: Bözödi Sándor (Fejó Therm Kft.)
Gólkirály: Barics Péter (Fejó Therm Kft.)
A döntő legjobbja: Berényi Péter (Mirage)
A torna legidősebb játékosa: Fazekas László (Halom Truck, 65 év)
Fair Play: Arth Imre (támogató, Carissa Virágüzletek)

A rovat további hírei: Sport

Három nagydöntő az Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokságon

Három nagydöntő az Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokságon

2024. máj. 23.

Bár a dobogóra ezúttal nem fértek fel, így is jól szerepeltek a Dragon Steel SE sárkányhajósai a Fadd-Domboriban megrendezett Outrigger Magyar Bajnokságon.

Testvérpárral erősített a DAB

Testvérpárral erősített a DAB

2024. máj. 23.

Sági Martin a Budapest Jégkorong Akadémiától, míg testvére, Sági Máté az Újpest csapatától érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Maratoni érmek Győrből

Maratoni érmek Győrből

2024. máj. 22.

Négy dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla tizenharmadik helyén fejezték be a Maraton Magyar Bajnokság küzdelmeit a DKSE ifjú kajak-kenusai.

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

2024. máj. 22.

Kiválóan szerepeltek, két éremnek is örülhettek a DKSE birkózói az U20-as kötöttfogású és női országos bajnokságon.

DSTV: teljes siker

DSTV: teljes siker

2024. máj. 21.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő. A segítség pedig számokban is mérhető: 2.221.900 forintot gyűjtöttek össze az intézménynek. Hangkép.

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

Véget ért az ötödik forduló a Campusban

2024. máj. 21.

Kiegyenlített első félidő után sorozatban öt gólt lőve diadalmaskodott a Labdaérzék gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának legutóbbi fordulójában.

Végül biztos Kohász-siker

Végül biztos Kohász-siker

2024. máj. 21.

Újabb győzelemnek örülhetett a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es együttese a felnőtt NB II-es bajnokságban.