Diáknapok - Legyél te is önkéntes!

doszerk - 2017. január 29. 7:56

Idén is megrendezésik a Fejér Megyei Diáknapokat, ahol a fellépési lehetőség mellett komoly önkéntes, szervezői munkalehetőséget is biztosítanak a fiataloknak.

Önkéntes csapatot toboroznak a Fejér Megyei Diáknapok szervezői. Jó lehetőséget kínálnak azon diákoknak akik komolyabb tapasztalatot szeretnének szerezni rendezvényszervezésből. Főleg március 31-én és április 1-jén lenne dolguk, amikor a kategóriafelelősök, műsorvezetők munkájában kellene közreműködni, de fogadhatják a versenyzőket, beállhatnak az információs pultba is. Akit a díszletépítés, pakolás és kiállítások berendezése jobban vonz nekik is találnak lehetőséget. A gálára, ami április 2-án lesz főként hostess munkára van szükségük a vendégek fogadásánál és a díjkiszotásnál. Az itt töltött órákról igazolást kapnak, az elvégzett munka beszámít az iskolai közösségi szolgálat idejébe. Emellett fotósok munkájára is szüksége van az FMD-nek, akik megörökítik, dokumentálják az előadásokat, rendezvényeket és készítenek egy igazán jó válogatást a hangulatképekből. Korlátlan mozgási lehetőséget biztosítanak számukra, hiszen a backstage-be is szabadon mészkálhatnak, a próbákon is részt vehetnek.

Ne feledjétek csak olyan személyek jelentkezését várják akik felelősségteljes hozzáállással jó kommunikációs készséggel rendelkeznek - fontos, hogy ne legyen fellépő. Az önkénteseknek a diáknapok hétvégéje előtt kétszeri kötelező lesz egy felkészítőn kell részt venni Székesfehérváron. Jelentkezni február 17-éig lehet a diáknapok honlapján található űrlap kitöltésével.

A rovat további hírei: Mozaik

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.

Hideghívással az értékesítési célokért

Hideghívással az értékesítési célokért

2024. jún. 24.

Könnyebb olyan cégvezetőt találni, aki csalódott a hideghívásban, mint olyat, akit meggyőzött. Utóbbiak minden bizonnyal ki is aknázták a lehetőségeket, új piacokat nyitottak és bővítették ügyfélkörüket. Utánajártunk, miért lehetnek eltérőek a tapasztalatok. (X)

Mire jó az impulzusrelé?

Mire jó az impulzusrelé?

2024. jún. 23.

Az impulzusrelé egy laikusok által kevésbé ismert elektromos eszköz, annak ellenére, hogy nagyon sokan használják, tudtukon kívül is. Fő funkciója, hogy az áramkört bizonyos időre bekapcsolja impulzusok segítségével, azaz tulajdonképpen egy kapcsolófajtaként tekinthetünk rá, ami ideiglenesen bekapcsol egy gépet vagy egy elektromos rendszert, majd egy adott idő elteltével visszaállítja a korábbi állapotába (adott esetben kikapcsolja). (X)

DSTV: irány a cirkusz!

DSTV: irány a cirkusz!

2024. jún. 22.

Különleges kínálattal csalogatja a közönséget a Magyar Donnert Nagycirkusz, derül ki a DSTV összegzéséből. A csapat érkezéséről márt beszámoltunk, most Donnert Elisabeth mesél a repertoárról – és persze a cirkusz kalandos életéről is! Hangkép.

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

2024. jún. 21.

A közelmúltban már posztoltuk a szombaton és vasárnap esedékes programözön kínálatát – az alábbiakban némi kiegészítés következik.

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

2024. jún. 21.

Energiára gyakorlatilag állandóan szükségünk van. Pedig akadnak olyan helyzetek, amikor nem áll a rendelkezésünkre közvetlenül elérhető áramforrás. Mit tehetünk ilyenkor? A válasz a hordozható erőművekben rejlik. (X)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

2024. jún. 20.

Mind az árusító pontok, mind az érdeklődők, vásárlók számát tekintve rekordot döntött a Garázsvásár sokadalma múlt szombaton. Infópont segített, fogatos taxi szállított, pazar felhozatal csalogatott, véradás körített – remek közösségi program kerekedett!