A címvédő érkezik!

spigott - 2017. április 22. 12:51

A legutóbbi bajnokság győztese, a Miskolc Steelers gárdája ellen folytatja a Ratio Médi HFL küzdelmeit vasárnap délután a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata.

A Budapest Wolves elleni parádés sikert követően újra hazai pályán méreti meg magát a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz amerikai futball csapata, mely a szezont szintén győzelemmel kezdő Miskolc Steelers együttesét látja vendégül vasárnap délután három órától a Dunaújvárosi Stadionban. A Gorillák hétvégi ellenfele rendkívül kemény ellenfélnek ígérkezik, hiszen amellett, hogy ők a bajnoki címvédők, a játék minden elemében kiválóan teljesítenek. Passzjátékuk erős, pontosan találják meg amerikai elkapóikat, erőfutásaikra is nagyon oda kell figyelnie a mieinknek, ráadásul a védelmük is nagyon össze lett rakva, ezért minden tudására szüksége lesz csapatunknak ahhoz, hogy pontokat szerezzenek a vasárnap délutáni összecsapáson.

A Wolves elleni siker azonban megmutatta, hogy a Gorillaz gárdáját sem kell félteni, ha a kihívások teljesítéséről van szó, a bajnokság nyitómeccsén ugyanis bátran, jól játszott a Ratio Média Hungarian Football League újonca, mely egy pillanatig sem ijedt meg neves ellenfelétől, s olyan erényeket csillogtatva nyert tulajdonképpen simán, amelyekre most hétvégén is nyugodtan építhet. Bachrathy Kornélék természetesen ezúttal is a bravúrt tűzték ki maguk elé, s rendkívül elszántan várják a vasárnap délután három órakor kezdődő találkozót, melyen természetesen számítanak lelkes drukkereikre is. ahogy azt a Gorillaz csapatáért szorítók már megszokhatták, a belépés ezúttal is ingyenes, s a hazaiak reményei szerint ez, valamint az első fordulóban aratott szép győzelem után sokan kilátogatnak majd vasárnap délután is a Dunaújvárosi Stadionba.

Képek: DO-archív

"Nyilván nagyon várjuk már a vasárnapi meccset, mindenki rendkívül motivált, s azt gondolom, hogy aki kételkedett eddig abban, hogy sikeresek lehetünk a HFL-ben, már az is optimistán néz a következő mérkőzések elé, s már mi is tudjuk, hogy ott vagyunk azon a szinten, amin a többiek. Ezzel együtt a miskolciak nagyon jó csapatot alkotnak, van egy remek ukrán, s három nagyon erős amerikai játékosuk, szóval nagyon kemény meccsre számítunk. Abban is biztos vagyok azonban, hogy meg tudjuk őket fogni, s bár a magyar bajnok lesz az ellenfél, nem gondolom, hogy azért nagyon félnünk kellene, s bízom benne, hogy sok szurkoló előtt leszün képesek jó meccset játszani velük is" - árulta el Bachrathy Kornél, a DAK Acél Dunaújváros Gorillaz irányítója.

A rovat további hírei: Sport

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.