Tovább robog a Steelworkers

spigott - 2017. július 18. 8:00

Újabb sikerrel erősítette meg első helyét a Decathlon Nyári Bajnokság tabelláján a Steelworkers csapata, mely ezúttal a negyedik Kemi-Ker gárdáját győzte le simán.

Két izgalmasnak ígérkező összecsapással kezdődött meg hétfőn este a Decathlon Nyári Bajnokság ötödik fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A nap nyitómérkőzésén ugyanis a listavezető Steelworkers a negyedik Kemi-Ker Kft. ellen lépett pályára, ám az előzetesen remélt kiegyenlített csata ezúttal elmaradt, mert az éllovas nyolc gólt szerezve, s cserébe mindössze hármat kapva intézte el újabb vetélytársát is, így négy találkozót követően továbbra is hibátlan teljesítménnyel áll a bajnokság élén.

Képek: DO-archív

Fel volt tehát adva a lecke a második Dunabiztos Micronak, mely a harmadik helyen álló Hangover ellen mérette meg magát, s mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy tartani tudja a lépést az "Acélmunkásokkal". Emellett persze a Hangover sem akart leszakadni az élmezőnytől, s ebből egy nagyon változatos, látványos csata kerekedett, melyben valóságos gólzáporral kedveskedtek a csapatok a mérkőzést megtekintőknek. A meccs végén azonban egyik gárda sem lehetett maradéktalanul boldog, hiszen 8-8-as döntetlennel ért véget a rangadó, ami egyben azt is jelentette, hogy a Steelworkers előnye már öt pont a második és harmadik helyezett előtt.

A Decathlon Nyári Bajnokság hétfői eredményei

2017. 07. 17. 18:00 Steelworkers – Kemi-Ker Kft. 8-3
2017. 07. 17. 20:00 Dunabiztos Mico – Hangover 8-8

A bajnokság állása: 1. Steelworkers 12 pont, 2. Dunabiztos Micro 7 pont, 3. Hangover 7 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 5. Asztalos Gumiszervíz 3 pont, 6. B.T. Mirage 1 pont, 7. Gaszisportvideo 0 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: sportágat választottak

DSTV: sportágat választottak

2024. máj. 18.

A dunaújvárosi oktatási intézmények igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a fiatalok lehetőség szerint sportoljanak, vagy legyen valami sportos hobbijuk. Nagy hagyománya van a BIROK Szabó Magda Tagintézményében a sportágválasztó napnak is – a közelmúltban kilenc különböző mozgásformával ismerkedhettek meg az alsósok. Hangkép.

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

Nehéz hatvan perc előtt a DKKA

2024. máj. 18.

A kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda otthonában lép pályára a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata szombaton este.

Tóth Gergely a DAB első érkezője

Tóth Gergely a DAB első érkezője

2024. máj. 17.

Az előző Erste Liga szezonban még a Budapest Jégkorong Akadémia színeiben játszó, dunaújvárosi születésű Tóth Gergely a DAB jégkorongozóinak idei első szerzeménye.

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.