Hozták a kötelezőt az esélyesek

spigott - 2017. szeptember 19. 18:00

Nem született meglepetés a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfő esti mérkőzésein.

Három találkozóval folytatódott hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata. A Lorántffy iskola műfüves pályáján ezúttal már a negyedik forduló mérkőzéseit rendezték meg, s este hat órától a hatpontos Steelworkers és az idáig kettő pontot szerző GBB Kft. együttesei mérték össze egymással erejüket. Előbbi volt tehát a mérkőzés esélyese, ám utóbbi szerezte meg a vezetést már a hetedik percben, igaz ettől még nem estek kétségbe az Acélmunkások, akik az első félidőben kettő, a másodikban négy találattal válaszoltak ellenfelüknek, s könnyedén, 6-1-re nyertek.

A nap második összecsapásán a még pont nélkül álló Siker Ablak GSV igyekezett megszerezni első egységeit, s bár korán vezetést is szerzett a Kemi-Ker Kft. gárdája ellen, a folytatás már egyáltalán nem úgy alakult, ahogy Szabó Gáborék eltervezték. A Kemi-Ker ugyanis már az első félidőben öt góllal terhelte meg az ablakosok hálóját, majd a második felvonásban újabb hat alkalommal mattolta ellenfelét, s végül sima, 11-4-es sikert aratva jött fel a tabella hatodik helyére.

Képek: DO-archív

Nem sok jóval kecsegtetett a Fejó-Therm Kft. csapata számára a listavezető s eddigi három meccsét simán megnyerő Karmacsi Autó elleni összecsapás, ám a favorit kissé könnyelműre vette az első félidőt, így a Fejó előbb a vezetést szerezte meg, majd akkor sem esett kétségbe, mikor ellenfele fordított, s még az első félidőben egyenlíteni tudott. A térfélcsere után azért rálépett a gázpedálra a Karmacsi, mely négy gólt szerzett, s cserébe egyet sem kapott, így végül 6-2-es győzelmet aratva erősítette meg első helyét a bajnoki tabellán.

Az Acerbis Osztály hétfői eredményei

2017. 09. 18. 18:00 Steelworkers – GBB Kft. 6-1 (2-1)
2017. 09. 18. 19:00 Siker Ablak GSV – Kemi-Ker Kft. 4-11 (2-5)
2017. 09. 18. 20:00 Fejó-Therm Kft. – Karmacsi Autó FC 2-6 (2-2)

Az Acerbis osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 12 pont, 2. Dunaferr Vasas 9 pont, 3. Steelworkers 9 pont, 4. Dunabiztos Micro 9 pont, 5. SZP-Asztalos SE 5 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 7. GBB Kft. 2 pont, 8. Fejó-Therm Kft. 1 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont, 10. Siker Ablak GSV 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.