Dunaferr-öröm a DLSZ Arénában

spigott - 2019. június 28. 8:03

A Dunaferr Vasas együttese nyerte a XVII. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat küzdelmeit.

A helyosztóihoz érkezett csütörtökön este a 17. alkalommal megrendezett Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna. A DLSZ Arénában lejátszott két összecsapáson először a harmadik helyért léptek pályára a csapatok, s az Acerbis Osztályban szereplő SZP-Asztalos gárdája egy gólokban gazdag mérkőzésen, de összességében igen simán, 9-5-re legyőzte a Campus Osztályú Hardferr Bau gárdáját, megszerezve ezzel a sorozat bronzérmét.

Az aranymeccsen két első osztályú csapat a Dunabiztos Micro, valamint a Dunaferr Vasas együttese mérte össze egymással erejét. A finálét előbbi kezdte jobban, s már a második percben előnybe is került, s ugyan a Dunaferr viszonylag hamar egyenlített, a szünetre mégis a Dunabiztos vonulhatott minimális előnnyel (2-1). A fordulás után viszont egyértelműen feljavultak Németh Péterék, s négy perc alatt három gólt szerezve nemcsak fordítottak, hanem két találattal meg is léptek ellenfelüktől. Ugyan a Dunabiztos gárdája ekkor sem adta fel, s bő tíz perccel a rendes játékidő vége előtt minimálisra csökkentette hátrányát, ám tovább már nem jutott, így a Dunaferr végül 4-3-as sikert aratva gyűjtötte be a Dunaújváros Kupa első helyét.

Eredmények

A 3. helyért: Hardferr Bau Kft. (II.) – SZP-Asztalos SE (I.) 5-9
Az 1. helyért: Dunabiztos Micro (I.) – Dunaferr Vasas (I.) 3-4 (2-1)

A rovat további hírei: Sport

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.