Közlekedés: csőtörés miatt útlezárás a Bocskain

Öcaline - 2019. december 9. 20:36

Menetrend-változással járó útlezárás kezdődik a Bocskai úton kedden: egy csőtörés miatt két ütemben szünetel a közlekedési lehetőség a Bercsényi Miklós út és a Rákóczi Ferenc tér között – a munkálatok várhatóan jövő csütörtökig tartanak!

Útlezárásra számíthatnak a közlekedők a Bocskai István út 18. szám előtti csőtörés miatt a következő napokban, derül ki az önkormányzat sajtóosztályának honlapunkhoz eljuttatott összegzéséből. A friss tájékoztatás szerint az útlezárás december 10-én, kedden kezdődik és várhatóan december 19-én, azaz jövő csütörtökön ér véget.  A Bocskai István utat a Bercsényi Miklós út és a Rákóczi Ferenc tér között  zárják el  a közlekedők elől, méghozzá a tervek szerint két ütemben.
Az első felvonás csak a tömegközlekedést érinti: december 10-én, kedden a helyi Volán-járatok már a hajnali üzemkezdéstől nem érintik a Bercsényi Miklós utca és a Bocskai István utca útszakaszokat, és az ott található buszmegállókat. A kerülőútvonalat a Dózsa György út - Szórád Márton út felé alakítják ki; a korábban megszokottak helyett itt jelölik ki az ideiglenes le- és felszálló helyeket. A menetrend-változásról az érintett buszmegállókban is tájékoztatást helyeztek el.

A második ütemben – várhatóan december 12-én, csütörtökön délelőtt – már a személygépjármű forgalom elől is lezárják a Bocskai István út érintett, a Bercsényi utca és Rákóczi tér közötti szakaszát!

(Illusztráció: GoogleMaps/DO)

A rovat további hírei: Mozaik

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.

Hideghívással az értékesítési célokért

Hideghívással az értékesítési célokért

2024. jún. 24.

Könnyebb olyan cégvezetőt találni, aki csalódott a hideghívásban, mint olyat, akit meggyőzött. Utóbbiak minden bizonnyal ki is aknázták a lehetőségeket, új piacokat nyitottak és bővítették ügyfélkörüket. Utánajártunk, miért lehetnek eltérőek a tapasztalatok. (X)

Mire jó az impulzusrelé?

Mire jó az impulzusrelé?

2024. jún. 23.

Az impulzusrelé egy laikusok által kevésbé ismert elektromos eszköz, annak ellenére, hogy nagyon sokan használják, tudtukon kívül is. Fő funkciója, hogy az áramkört bizonyos időre bekapcsolja impulzusok segítségével, azaz tulajdonképpen egy kapcsolófajtaként tekinthetünk rá, ami ideiglenesen bekapcsol egy gépet vagy egy elektromos rendszert, majd egy adott idő elteltével visszaállítja a korábbi állapotába (adott esetben kikapcsolja). (X)

DSTV: irány a cirkusz!

DSTV: irány a cirkusz!

2024. jún. 22.

Különleges kínálattal csalogatja a közönséget a Magyar Donnert Nagycirkusz, derül ki a DSTV összegzéséből. A csapat érkezéséről márt beszámoltunk, most Donnert Elisabeth mesél a repertoárról – és persze a cirkusz kalandos életéről is! Hangkép.

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

2024. jún. 21.

A közelmúltban már posztoltuk a szombaton és vasárnap esedékes programözön kínálatát – az alábbiakban némi kiegészítés következik.

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

2024. jún. 21.

Energiára gyakorlatilag állandóan szükségünk van. Pedig akadnak olyan helyzetek, amikor nem áll a rendelkezésünkre közvetlenül elérhető áramforrás. Mit tehetünk ilyenkor? A válasz a hordozható erőművekben rejlik. (X)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

2024. jún. 20.

Mind az árusító pontok, mind az érdeklődők, vásárlók számát tekintve rekordot döntött a Garázsvásár sokadalma múlt szombaton. Infópont segített, fogatos taxi szállított, pazar felhozatal csalogatott, véradás körített – remek közösségi program kerekedett!