Hozta a kötelezőt a Gyalog Galopp

spigott - 2020. június 17. 13:30

Két mérkőzésen összesen tizenhat gólnak örülhettek a Dunaújváros Kupa csapatai a sorozat csoportkörének keddi játéknapján.

Kép: DO-archív

Mivel a Real Concord csapata nem tudott kiállni a PW-Shield Kft. elleni csatára, így két találkozót rendeztek meg kedden este a Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna második csoportkörében. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először a másodosztályú Gyalog Galopp mérte össze erejét a negyedik osztályból érkező FC Green-Go csapatával. Az első fordulóban utóbbi már hozott egy komoly meglepetést a Tízpróbások legyőzésével, s ezúttal is sokáig remekül tartotta magát, ám hiába volt esélye még a 37. percben is a pontszerzésre, az utolsó bő tíz percben egymás után ötször vette be kapuját a Gyalog Galopp, mely végül 8-2-es sikert aratva szerezte meg első pontjait a sorozatban.

Az este második találkozóján két negyedosztályú csapat, az Egy Láda Sör, illetve a Maradék játékosai húztak szerelést, s bár a meccs első és utolsó gólját is előbbi szerezte, közben a Maradék öt alkalommal is eredményes volt, így mindent összevetve sima győzelemmel duplázta meg pontjai számát a csoportkörben.

Eredmények

Gyalog Galopp (II.) – FC Green-Go (IV.) 8-2 (1-0)
Egy Láda Sör (IV.) – Maradék (IV.) 2-5 (1-3)
Real Concord (III.) – PW-Shield Kft. (II.) 0-5 játék nélkül

A csoportok állása

A-csoport: 1. Ködi Generál Kft. 6 pont, 2. Solarwelt-Dunabiztos 6 pont, 3. Szöglet FC 0 pont, 4. Irapuato 0 pont.

B-csoport: 1. Multisteel Hungary 6 pont, 2. Gyalog Galopp 3 pont, 3. FC Green-Go 3 pont, 4. Tízpróbások 0 pont.

C-csoport: 1. Maradék 6 pont, 2. PW-Shield Kft. 3 pont, 3. Egy Láda Sör 3 pont, 4. Real Concord 0 pont.

D-csoport: 1. SZP-Asztalos SE 3 pont, 2. Akrasz-Bau 3 pont, 3. Fast Fox 0 pont, 4. Kemi-Ker Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági sportbál

DSTV: jótékonysági sportbál

2024. máj. 01.

Szerencsére vannak olyan rendezvények a városban amelyek sikerrel újjászülettek a koronavírus-járvány után. Ilyen volt a Vasvári iskola jótékony célú sportbálja múlt pénteken – a remélt bevételek az iskola fejlesztését, s ezzel együtt a gyerekek fejlődését szolgálták. Hangkép.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.