Újabb két továbbjutó

spigott - 2020. június 25. 13:52

A Gyalog Galopp nehezen, a Solarwelt-Dunabiztos együttese valamivel simábban szerezte meg újabb győzelmét a Dunaújváros Kupa rájátszásában.

Egy alsó- és egy felsőházi mérkőzéssel folytatódott szerdán este a Dunaújváros Kupa rájátszása. A DLSZ Arénában megrendezett összecsapásokon először a "B" csoport harmadikja, a Campus osztályban szereplő Gyalog Galopp mérte össze erejét az "A" csoport negyedik helyén végzett negyedosztályú szöglet FC-vel. A találkozó talán a vártnál is szorosabb csatát hozott, melyben a Szöglet szerzett vezetést az első félidő hajrájában, s hiába egyenlített, majd fordított is a térfélcsere után az esélyesebb Gyalog Galopp, szűk öt perccel a mérkőzés vége előtt még egálra álltak a felek, ami a szabályok szerint az alacsonyabb osztályú csapat továbbjutását jelentette volna. A 48. percben azonban megszerezte negyedik gólját is a favorit, mely, ha nehezen is, de behúzta a találkozót, így tovább küzdhet a kilencedik hely megszerzéséért.

Képek: DO-archív

Este nyolc órától az "A" csoport másodikja, az Acerbis osztályú Solarwelt-Dunabiztos, illetve a B-jelű négyest hibátlan teljesítménnyel megnyerő Multisteel Hungary (Campus osztály) játékosai néztek egymással farkasszemet. A találkozó első félideje itt is kiegyenlített, nagy csatát hozott, melyben mindkét csapat egy-egy alkalommal vette be a másik kapuját, ám a fordulás után beleerősített a Dunabiztos, mely Schranz László duplájának is köszönhetően végül 4-1-es győzelmet aratott, amivel bejutott a Dunaújváros Kupa legjobb négy csapata közé.

Eredmények

Szöglet FC – Gyalog Galopp 3-4 (1-0)
Solarwelt-Dunabiztos - Multisteel Hungary 4-1 (1-1)

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.