A Ferencváros következik!

spigott - 2020. október 8. 17:00

Kőkemény negyven perc vár a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatára a Ferencváros elleni hazai bajnokin is.

Remek és nagyon fontos győzelmet aratott a bajnokság hétfői játéknapján a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a Nyírgyulaj otthonából hozta el a három pontot 3-1-es sikerének köszönhetően.  Frank Tamás együttesének öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis a hazaérkezést követően már meg is kezdte felkészülését az előtte álló újabb találkozóra, melyet pénteken este negyed kilenctől rendeznek meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Futsalosaink ellenfele az a Ferencváros lesz, mely katasztrofálisan kezdte az idei szezont, hiszen az első öt játéknapon vereséget szenvedett, s bár legutóbb sikerült egy 8-8-as döntetlent elérnie az Újpest ellen, ennek sem örülhetett igazán, mert négygólos előnyt adott le úgy, hogy a lila-fehérek hét másodperccel a meccs vége előtt, emberhátrányból mentették meg az egyik pontot. Ez már sok volt edzőjüknek, Madarász Jánosnak is, aki a mérkőzést követően felajánlotta lemondását, s mivel azt a csapat vezetése el is fogadta, így Dunaújvárosba már Machalek Attila irányításával érkeznek a zöld-fehérek.

Képek: DO-archív

A vendégek helyzetéből adódóan egy nagyon motivált, a győzelemért foggal-körömmel küzdő ellenfélre számíthatnak a mieink, ám mint azt Frank Tamás vezetőedző elárulta, a céljuk természetesen így is az lesz, hogy itthon tartsák a bajnoki pontokat.

- A Fradi egy jó csapat, kiváló játékerővel, egyénileg nagyon jó játékosai vannak, de csapatként egy kicsit meg vannak zuhanva, s ezt nekünk ki kellene használnunk. Bár a vendégeknek van legalább négy olyan játékosa, aki egy-egy egyéni villanással képes eldönteni a mérkőzést, nem feltétlenül azt tervezzük, hogy beállunk a kapu elé és csak védekezünk. Nagyon örülünk a Nyírgyulaj elleni győzelemnek, megdolgoztunk érte, meg is érdemeltük, s bár nagyon nehéz csata vár ránk pénteken is, a célunk természetesen a három pont megszerzése lesz.

A rovat további hírei: Sport

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.