Hat érem a szabadfogásúak között

spigott - 2020. október 28. 15:01

Kiválóan szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a Győrben megrendezett korosztályos birkózó versenyen.

Kiss Károly edző, Piros Tibor edző, Miklósics Roland, Veréb Dávid, Garbacz Bence, mögötte Éva Bence, Pupp Viktória, Bodor Máté, Miklós Márton, Fehéri Gábor edző (Kép: Dunaferr SE)

Győrben rendezték meg október 24-én a Nyugat-Magyarország Régió Diák I. Szabadfogású Birkózó Versenyt, melyen a Dunaferr SE és fiókegyesületei, a Gurics György BDSE, illetve az Enying VSE is részt vettek. A mieink közül kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Dunaferr SE birkózója, Garbacz Bence (35 kg), aki három magabiztos győzelem után állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Első mérkőzésén szombathelyi ellenfelét 16-6-ra, a másodikon nagykanizsai vetélytársát győzte le 10-0-ra, míg harmadik összecsapásán tus győzelemnek örülhetett, így teljesen megérdemelten szerezte meg az első helyet. Éva Bence szintén az első helyen végzett, Bodor Máté, Veréb Dávid és Miklósics Roland a második helyen fejezte be a viadalt, míg Pupp Viktória a fiúk közt versenyezve állhatott a dobogó harmadik fokára.

Eredmények

Garbacz Bence 35 kg – 1. hely (Dunaferr SE)
Pupp Viktória 63 kg (fiúk között versenyzett) - 3. hely (Dunaferr SE)
Miklós Márton 42 kg - 5. hely (Gurics GYBDSE)
Bodor Máté 85 kg - 2. hely (Gurics GYBDSE)
Éva Bence +85 kg - 1. hely (Gurics GYBDSE)
Veréb Dávid 75 kg - 2. hely (Enying VSE)
Miklósics Roland 54 kg - 2. hely (Enying VSE)

A rovat további hírei: Sport

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

2024. jún. 15.

Néhány nappal ezelőtt örömteli hírek érkeztek, városunk sportkedvelő közönsége legnagyobb örömére. Kis Nikolett, a dunaújvárosi Fox SE versenyzője egy éven naptári éven belül tudta megnyerni a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség négy legrangosabb versenyét. Hangkép.

Újra bajnok a Karmacsi

Újra bajnok a Karmacsi

2024. jún. 15.

Huszonötödik alkalommal örülhetett aranyéremnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első osztályában a Karmacsi Autó gárdája.

DSTV: döntővel zárták a szezont

DSTV: döntővel zárták a szezont

2024. jún. 14.

Örömteli hírek érkeztek a röplabdázóktól. Szegeden rendezték meg a röplabdázók U13-as bajnokságának hatos döntőjét a mögöttünk hagyott hétvégén, s a megméretésen a DSE Röplabda Akadémia csapata is részt vett, miután a bajnokság alapszakaszát a negyedik, míg a középszakaszát az ötödik helyen fejezte be – végül ötödikek lettek a döntőben is. Hangkép.

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

2024. jún. 14.

Összességében elégedetten tekintett vissza az Európa-bajnokság csütörtöki napjára a DKSE kajak-kenusainak kiválósága, Hajdu Jonatán.

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

2024. jún. 14.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) idén is június 30-áig várja a DLSZ Tiszteletdíjának jelöltjeit.

Hajdu Jonatánék döntősök az Eb-n

Hajdu Jonatánék döntősök az Eb-n

2024. jún. 13.

Remek versenyzéssel jutott be a kenu kettesek 500 méteres döntőjébe Hajdu Jonatán és Adolf Balázs kettőse a szegedi Európa-bajnokságon.

Indulhat a DKKA az élvonalban

Indulhat a DKKA az élvonalban

2024. jún. 13.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia is megkapta az indulási jogot az NB I-es pontvadászat 2024/2025-ös szezonjára.