A címvédő ellen játszanak a Bikák

spigott - 2022. december 1. 7:30

Hazai környezetben, a Csíkszereda elleni összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Nem pont úgy alakult Acélbikáink legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a gárda szakvezetése, játékosai és drukkerei remélték, ugyanis a DVTK Jegesmedvék otthonában lejátszott találkozón sima, 8-3-as vereséget szenvedett együttesünk, mely ezzel visszacsúszott a sorozat tabellájának nyolcadik helyére. Niko Eronen csapata sajnos fáradtan, sok hibával játszott, nem volt esélye megszorítani miskolci ellenfelét, mely végül megérdemelten tartotta otthon a ligapontokat.

A vasárnap délutáni összecsapás óta azonban volt egy kis ideje a feltöltődésre együttesünknek, mely ma már ismét pályára lép az Erste Ligában, ám feladata nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis este fél héttől a címvédő Csíkszereda látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba. Az erdélyiek felemásan kezdték a szezont, eddig lejátszott tizennyolc találkozójukon kilenc győzelem és kilenc vereség a mérlegük, s így szerzett 28 pontjukkal a táblázat hatodik helyéről várják a mieink elleni összecsapást.

Képek forrása: DAB-archív

A közelmúltban edzőt váltó címvédőt a legutóbbi három meccsen már a rutinos Tom Coolen irányította, s bár a Ferencváros elleni hazai találkozójukat elveszítették, Dunaújvárosba a javítás és a győzelem reményében korcsolyáznak jégre. Ez lesz azonban a célja a mieinknek is, de a remélt bravúrhoz a játék minden elemében nagyot kell javulniuk a miskolci meccshez képest. Bár DVTK ellen megsérült Embrich játéka erősen kérdéses, a többiek elszántan vágnak neki az összecsapásnak, melyre természetesen sok szeretettel várják az értük szurkolókat is.

A rovat további hírei: Sport

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.