Ideális téli kiegészítők az autónkba

doszerk - 2022. december 23. 11:20

A téli hidegekre autónkat is fel kell készítenünk, melyhez különféle eszközök szükségesek. (X)

Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy melyek ezek, és miket érdemes beszerezned neked is a gépjárművedhez. Ha érdekel a téma, akkor mindenképpen tarts velünk!

Láss ki a szélvédőn!

A reggeli elindulás sok esetben nehézséget okozhat az autósoknak, főleg akkor, ha befagy a szélvédő. Ebben a helyzetben mindig felkészültnek kell lennünk, hogy az esetleges látási akadályokat el tudjuk távolítani. Ehhez segítségünkre lehet egy jégkaparó, mellyel könnyedén orvosolhatjuk ezt a problémát. 

Ráadásul a beszerzése nem emészt fel nagy összegeket, így érdemes mindenkinek vásárolnia egyet. Ha további hasonló eszközök is érdekelnek, akkor nézz szét a Deconline.hu téli autós kiegészítők kínálatában, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet!

Szintén jó lehet erre a célra egy autós szélvédő takaró, mely meggátolja az üveg jegesedését. Ha ezt alkalmazzuk, akkor a kaparással sem kell foglalkoznunk reggelente, hiszen ez az eszköz megoldja helyettünk a problémát. 

Külön előnye ennek a takarónak, hogy mind a 4 évszakban használhatjuk, így nyáron arra is tökéletes, hogy ne süssön be a nap a kocsiba. Ennek fényében egy multifunkcionális kellékről beszélhetünk, mely szintén megéri az árát. Így neked is érdemes vetni rá egy pillantást!

Védd meg az autódat!

Amennyiben kisgyermekünk van, biztosan mi is szembesültünk már azzal, hogy csemeténk szereti összerugdosni az előtte lévő ülést. Ilyenkor az a cipőjétől koszos lesz, így kénytelenek vagyunk sűrűn takarítani a kocsi belsejét. 

Azonban van lehetőségünk rá, hogy ezt megelőzzük. Létezik ugyanis az úgynevezett ülés háttámla védő, melyet az első ülés fejtámlája alatt tudunk rögzíteni. Így ez a termék tökéletesen felveszi majd a gyermek cipőjéről lejövő koszt, így csak ezt kell majd időnként takarítanunk, így sokkal egyszerűbb dolgunk lesz.

A csomagtartó esetében a kutyagazdik szoktak hasonló problémával szembesülni. Azonban már erre is ki lett alakítva egy csomagtartó, illetve lökhárító védőborítás, mely segít felfogni a kutyus lábán ragadt koszokat. 

Továbbá attól is megóvja az autót, hogy a karmaival összekarcolja a lökhárítót. Tépőzáras rögzítési lehetőséggel rendelkezik, így egyszerű lesz mind a felszerelése, mind az eltávolítása is. A legtöbb kombi autóval kompatibilis, így neked sem lesz majd problémád az alkalmazásával.

Jó minőségű ablaktörlő

Téli időszakban az ablaktörlő lapátok állapotára is érdemes odafigyelni. Ugyanis ezek az alkatrészek könnyedén ráfagynak a szélvédőre, és akkor már nem fogják tudni kellő hatékonysággal elvégezni a feladatukat. Így e tekintetben is érdemes törekednünk arra, hogy jó minőségű termékeket használjunk.

Reméljük, hogy kellő betekintést tudtunk nyújtani számodra az autós kiegészítőket illetően. Természetesen a kínálat rendkívül széles, így számos további eszközt elérhetsz még ebben a kategóriában. A fagyos reggelekre pedig mindenképpen érdemes előkészülnöd, hogy minden pillanatban gondmentes legyen az indulás!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Parázs-Varázs, gyermeknap: sikerszéria a Szalki-szigeten (galériával)

Parázs-Varázs, gyermeknap: sikerszéria a Szalki-szigeten (galériával)

2024. máj. 27.

Nagy tömeget vonzott és kegyetlenül jól sikerült a kavalkád, amit idén is vétek lett volna kihagyni – írom ezt úgy, hogy vasárnap reggelre de facto leszakadt a jobb lábam. Címszavas és hiperszubjektív beszámoló jön, kapaszkodjatok. És -nak.

Hogyan határozzuk meg a cégünk székhelyét, ha a költségek csökkentése a cél?

Hogyan határozzuk meg a cégünk székhelyét, ha a költségek csökkentése a cél?

2024. máj. 27.

Egy cégalapítás során a vállalkozók fejében számos kérdés cikázhat. Biztosan felmerül bennük, hogy hogyan oldják majd meg a könyvelést, hogy milyen adminisztratív tevékenységekkel kell számolniuk, hogy milyen ütemben szeretnének növekedni – és így tovább. De egészen biztos, hogy az első kérdések között szerepel a cég székhelyének meghatározása is. (X)

Nyárias idő, de bárhol, bármikor kipattanhat egy zápor

Nyárias idő, de bárhol, bármikor kipattanhat egy zápor

2024. máj. 27.

Nem kérdés, küszöbön a kánikula, a héten már 30 fok körüli csúcsok is lehetnek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. A hét közepén felhősebb idő lehet, csapadékkal. A hét végn meg már: szia, nyár!

Szoboszlai, Mourinho, Németország – hogy mi a közös bennük? A közelgő Európa-bajnokság!

Szoboszlai, Mourinho, Németország – hogy mi a közös bennük? A közelgő Európa-bajnokság!

2024. máj. 27.

I am José Mourinho – bizonyára te is a portugál mester hangján olvastad fel a bemutatkozást. Hogy honnan is ered mindez? Bizony, a Topps kártyák promóciójából! Na és hogy mi köze ennek Szoboszlaihoz vagy Németországhoz? Az, hogy az Európa-bajnokság egyik fő támogatója, a Topps és annak arca, Mourinho ezzel a videóval köszönt be körülbelül két évvel ezelőtt – és lett azóta szállóige. (X)

Ünnepi előhang gyermeknapra a Rómain (galériával)

Ünnepi előhang gyermeknapra a Rómain (galériával)

2024. máj. 26.

Bár a gyermeknapi kavalkádba ma várják a családokat a Szalki-szigetre, egy remek közösségi eseményről már beszámolhatunk: Elő gyereknap a Rómain címmel rendezték pénteken, komoly kavalkád kerekedett.

"Túl az Óperencián" az esélyegyenlőségi napon

"Túl az Óperencián" az esélyegyenlőségi napon

2024. máj. 26.

A gyermeknapi kavalkád komoly együttműködésen alapuló, nagy attrakciójának ígérkezik az Esélyegyenlőségi nap seregszemléje a Szalki-szigeten ma délután. A program nyitott, mindenkit szeretettel várnak!

A cél a felhasználó- és keresőbarát weboldal

A cél a felhasználó- és keresőbarát weboldal

2024. máj. 26.

Ha még nincs weboldalunk, érdemes mihamarabb befektetni egybe. Manapság szinte már minden cégnek van weblapja, amellyel sokkal eredményesebben lehet működni, a nagyobb bevételek lehetőségéről nem is beszélve. (X)