Gazdasági válság, infláció, pénztelenség? Az asztrológia segít megoldani a gondokat

doszerk - 2023. május 14. 8:15

Te is a saját bőrödön érzed az infláció negatív hatásait: hiába dolgozol többet, a kereseted homokszemként pereg ki a kezedből. (X)

Az asztrológia – a kilátástalanság ellenére is – segíthet a pénzügyi helyzeted javításában. Hogyan? Lássuk!

Az asztrológia, bár ősi tudomány, de megtanulható 

Az asztrológia tudománya magában hordozza a filozófia, a csillagászat, és a spiritualitás tudományának ismérveit. Segít az emberi jellemeket megérteni, ahogy képes felfedni az életutakat, a lehetőségeket, a kapcsolatokat. Ennek eredményeképpen az inflációs hatások elemzésére és megértésére is lehetőséget biztosít, ha hajlandó vagy elsajátítani a mikéntjét.

Erre kínál remek lehetőséget a Gyémánthegy asztrológia alaptanfolyama és mesterképzése, amelynek elvégzése után te is választ kaphatsz a saját kérdéseidre. Mi vár rád 2023-ban? Mire számíthatsz pénzügyileg, vagy a munkádban? Mire érdemes figyelned, miben kell változnod? Ezernyi gondolat, kétség, amire jó lenne tudni a megnyugtató választ. 

A csillagjegyed támogat, mutatjuk hogyan!

A következőkben a teljesség igénye nélkül néhány csillagjegy 2023-as pénzügyi kilátásait elemezzük. Mire a cikk végére érsz te is látni fogod, hogy az asztrológiában való elmélyülés milyen hatalmas segítséget nyújthat a pontos célok meghatározásában. 

– A Kos nagyon szenvedélyes csillagjegy, bátor és független, mondhatni kalandvágyó személyiség, aki nagyon impulzív. Ha valamire vágyik, azt azonnal meg akarja szerezni, mert másképp rosszkedvű lesz. Az inflációra való reagálása során ügyelnie kell arra, hogy az impulzusvásárlásokat elkerülje. 
– A Bika kiegyensúlyozott csillagjegy, emiatt nagyon ritkán szegényedik el. Egyetlen gyengesége, hogy ragaszkodik a jó minőségű termékekhez, már-már fényűző életre törekszik. Ez pedig drága mulatság! Az inflációra adott reakciója akkor a legeredményesebb, ha hajlandó lemondani a hétköznapi luxusról. 
– Az Ikrek szülötteinek szerencséje van, mert az átlagnál jobban tudnak alkalmazkodni a változásokhoz. Ez nagy előny a infláció elleni küzdelemben. 
– A Rákok nagyon érzékeny, fantáziadús személyiségek, akik hajlamosak a visszahúzódásra, ami a pénzügyeiket is jellemzi. Pedig az idén ki kell lépniük a rivaldafénybe!
– Az Oroszlán jegy szülöttei szenvedélyesek és nyitottak, céljuk a teljes, korlátok nélküli élet. Szeretnek kitűnni a tömegből, így az anyagi gondok nagyon megviselik őket. 
– A Szűz szülöttek mindig felkészültek a legrosszabbra, ami kifejezetten hasznos válság idején! Náluk az inflációra való felkészülésnek legjobb módja az, ha kihasználják a tehetségüket, azaz jobb megtakarítási tervet készítenek.

Kíváncsi vagy a részletekre, vagy nem találod a saját jellemzésedet?

A gazdasági válság és az infláció még hosszú ideig velünk lehet. Amennyiben sokkal részletesebb elemzést szeretnél magadról, itt az alkalom - sajátítsd el az asztrológia tudományát! A Gyémánthegy asztrológia tanfolyamán minden kérdésedre választ kaphatsz, sőt a későbbiekben másoknak is segíthetsz.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

Mire használható az aljzatkiegyenlítő?

2024. máj. 17.

A lakberendezés, burkolatok kialakítása és a felújítások során számtalan olyan eszközt, kiegészítőt használnak a szakemberek, amelyek létezéséről sokan nem is hallottak. (X)

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

DSTV: Nagy Ervin Dunaújvárosban

2024. máj. 17.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV összeállítása. Könyvbemutatóra érkezett, de szó szerint "hazai pályán"lépett közönség elé Nagy Ervin színművész a közelmúltban – a Kultik színpadán mesélt szerepeiről, pályájáról. Hangkép.

Mitől fájhat a fejünk?

Mitől fájhat a fejünk?

2024. máj. 16.

A fejfájás sokak életét keserítheti meg, és még a forrását is nehéz megtalálni, hisz számos oka lehet. Mivel olykor nehéz megállapítani, hogy mi okozza a fejfájást, azt sem könnyű eltalálni, hogyan lenne enyhíthető. enyhíthető. Ebben a cikkben most átnézzük a gyakori fejfájás lehetséges okait, és 1-2 tanácsot is hozunk a fájdalom enyhítéséhez! (X)

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

DSTV: már a nyári táborokra készülnek

2024. máj. 14.

A közeljövő érdekes sorozatárról szól a DSTV összeállítása. A nyár közeledtét még az időjárási prognózisoknál is pontosabban jelzi az MMK – az intézmény közössége már gőzerővel készül a nyári táborok tematikus heteire. Hangkép.

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

2024. máj. 13.

Nagyszabású gálaműsort szervezett a katolikus plébánia: a közösségi kezdeményezés során a Krisztus Király Főtemplom tetejének javítására gyűjtöttek, az eseménynek a Bartók színházterme adott otthont múlt pénteken délután.

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

2024. máj. 13.

Könyvbemutató, közönségtalálkozó, és persze merész, csapongó időutazás a múltba, a jelenbe és – egy lehetséges – jövőbe is: Nagy Ervin színész vendégeskedett a Kultik Moziban még múlt hétfőn este.

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

2024. máj. 13.

Ragyogó napsütés ma és holnap, aztán változékony folytatás – ezt ígéri a következő hétre a DO időjárási szakértője. A hét vége kifejezetten csapadékos lehet. De nagyon kell az égi áldás!