Eredményes edzőtáborok

spigott - 2023. július 3. 17:15

Több mint nyolcvan fiatal számára tartott edzőtáborokat Dunaújvárosban és Mezőfalván a DKSE birkózó szakosztálya az elmúlt két hétben.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE birkózó szakosztály

Mint arról a DKSE birkózói beszámoltak, a szakosztály tagjai táborokban és versenyeken vettek részt az elmúlt két hétben. A DKSE ugyanis újra megrendezte szokásos napközis edzőtáborát, mégpedig egyszerre. Június 19. és 30. között kéthetes összetartást szerveztek a Gurics György Birkózó Centrumban és a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében, s a két helyszínen több mint 80 gyerek foglalkozhatott a birkózással és a kikapcsolódással.

Délelőttönként rendszerint szőnyegedzés volt, melyen elsősorban a tanult technikák gyakorlása, valamint újak elsajátítása volt a cél. A közös ebédet követően délutánonként igen gazdag és változatos közösségépítő és szórakoztató programokat szerveztek az edzők (pl. különböző játékok, kreatív programok, szabadstrand, ide futva érkeztek és távoztak a gyerekek, fagyizás, mozifilm nézés, élményfürdő, kirándulás Csókakőre, majd Bodajkra, Szelidi-tó, tájház látogatás). Mezőfalván stretching edzésen is részt vettek a birkózok, melyet meghívott edző tartott részükre. Összességében kiválóan sikerült az edzőtábor, a gyerekek sok élménnyel és jókedvűen távoztak a nyári szünetre.

A rovat további hírei: Sport

A címvédő nyerte a rangadón

A címvédő nyerte a rangadón

2024. máj. 24.

Szoros csatában elért 3-2-es győzelemmel őrizte meg első helyét az ST Solar osztály tabelláján a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Tizenkét vármegyei érem a diákolimpiáról

Tizenkét vármegyei érem a diákolimpiáról

2024. máj. 24.

Remekül szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Lakitelken megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Három nagydöntő az Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokságon

Három nagydöntő az Outrigger Sárkányhajó Magyar Bajnokságon

2024. máj. 23.

Bár a dobogóra ezúttal nem fértek fel, így is jól szerepeltek a Dragon Steel SE sárkányhajósai a Fadd-Domboriban megrendezett Outrigger Magyar Bajnokságon.

Testvérpárral erősített a DAB

Testvérpárral erősített a DAB

2024. máj. 23.

Sági Martin a Budapest Jégkorong Akadémiától, míg testvére, Sági Máté az Újpest csapatától érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóihoz.

Maratoni érmek Győrből

Maratoni érmek Győrből

2024. máj. 22.

Négy dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla tizenharmadik helyén fejezték be a Maraton Magyar Bajnokság küzdelmeit a DKSE ifjú kajak-kenusai.

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

Megvédte címét Nyikos Veronika az U20-asok között

2024. máj. 22.

Kiválóan szerepeltek, két éremnek is örülhettek a DKSE birkózói az U20-as kötöttfogású és női országos bajnokságon.

DSTV: teljes siker

DSTV: teljes siker

2024. máj. 21.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő. A segítség pedig számokban is mérhető: 2.221.900 forintot gyűjtöttek össze az intézménynek. Hangkép.