Dunaújváros Hetilap

Újabb fogyasztóbarát fejlesztés a távhő-szolgáltatónál

doszerk - 2024. február 27. 11:00

A DVG Zrt. elindította mobiltelefonos applikáción, valamint webböngészőn keresztül elérhető online ügyfélszolgálatát.

A DVG Távhő applikáció, valamint a DVG Zrt. weboldalán keresztül elérhető online ügyfélszolgálat felülete lehetővé teszi, hogy a cég fogyasztói könnyen elérjék a távhőszolgáltatót, ha kérdésük vagy problémájuk van, valamint gyorsan, kényelmesen intézhetik a távhőszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeiket.
Az alkalmazás mindenki számára elérhető, mivel az applikáció magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt lehetővé teszi a regisztrációt.
Az applikáció segítségével a fogyasztó:
– áttekintheti és online befizetheti aktuális számláit
– kényelmesen rögzítheti melegvíz fogyasztását
– műszaki hibabejelentést tehet
– tájékoztatást kaphat a szolgáltatásainkról, például a csoportos befizetésre történő áttéréshez szükséges információkról
– díjfizető változáshoz kapcsolódó ügyintézést indíthat
– megtekintheti a szolgáltatással kapcsolatos aktuális híreket
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználó kényelmesen lekérdezze a számlatörténetét, kérje havi távhőszámlájának e-mailben, PDF formátumban történő küldését, tartozásmentességi igazolást kérjen, áttekintse a számlamagyarázatot, valamint rendelkezzen esetleges túlfizetésének rendezéséről is.
Lehetőség van a fogyasztási helyet érintő változások, így például adás-vételi, bérleti ügyek intézésére is. Nem kell mást tenni, mint kiválasztani a változás jellegét a legördülő listából, majd a bejelentési útmutatónak megfelelően, az ügyintézéshez kért dokumentumokat feltölteni, és a beküldés gombra kattintani.
A Vasmű út 10/a alatt található megújult ügyfélszolgálati irodában továbbra is a megszokott módon van lehetőség a személyes ügyintézésre, ám az applikáción keresztül már időpontot is lehet foglalni. 
A DVG Zrt. csaknem három éve vette át a távhőszolgáltatást és a rendelkezésre álló rövid idő alatt a lehető legjobban igyekezett javítani a szolgáltatás minőségén.
Az applikációval, az igényesen felújított ügyfélszolgálattal, a PDF számla lehetőségével pedig azon dolgoznak, hogy az ügyintézés színvonala is XXI. századi legyen. 
Az app elérhető Android és iOS rendszereken is, és ingyenesen letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből. 

További információért látogasson el a www.dvgzrt.hu weboldalra!

DMJV Önkormányzata
(Fotó: DVG Zrt. – facebook)

A rovat további hírei: Közélet

Teljes útfelújítás a két körforgó között

Teljes útfelújítás a két körforgó között

2024. máj. 17.

Hamarosan munkagépek zajától lesz hangos a Béke városrészi körforgó és a Kandó Kálmán téri körforgó közötti autóút. Ezt a szakaszt ugyanis teljesen felújítják – erről a soron következő útfelújításról számolt be kedden Pintér Tamás polgármester. 

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

Közeleg a határidő – június 3-ig igényelhető a szünidei étkeztetés

2024. máj. 17.

Az önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés részeként idén nyáron is ingyenes déli meleg főétkezést biztosít rászoruló gyerekeknek – figyelem, az igényeket csak június 3-ig lehet benyújtani!

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

Parkolók és gyalogátkelők épülnek, körforgó lesz a Pince sornál a Rómain

2024. máj. 16.

Díjátadó ünnepséggel kezdődött az önkormányzat csütörtöki közgyűlése, ahol Pintér Tamás polgármester átadta az idei évi Dunaújváros Ifjúságáért díjat, majd nyílt ülésen több mint harminc témát tárgyalt meg a testület.

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

2024. máj. 16.

A Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Tagóvoda tagintézmény-igazgatója a közgyűlés előtt vette át a szféra legrangosabb elismerését Pintér Tamás polgármestertől. Méltatás.

Tavaszi nagytakarítás  volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

Tavaszi nagytakarítás volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

2024. máj. 15.

A Technikum városrészben élők és arra közlekedők azt tapasztalhatták a napokban, hogy több helyen is takarították a parkolókat, gallyazták a fákat, bokrokat.

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

2024. máj. 15.

Bár élő szerződése van, mások használják a helyét a piacon – állította a Dunaonline videójában Farkas József, dunavecsei vállalkozó. Pedig már a felvetés is értelmetlen.

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

2024. máj. 15.

Közös Hang – ezzel a sokatmondó címmel rendezi meg országos hírű szakembereket is felvonultató szakmai napját az idén immár 30 esztendeje működő Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola, Szakképző Iskola, Szakiskola és Gimnázium.