Értékes bronz az ifik között

spigott - 2024. június 2. 7:30

Több döntős helyezés mellett egy bronzéremnek örülhettek a DKSE kajak-kenusai a Szolnokon megrendezett ifjúsági válogatón.

Főoldali és belső kép: DKSE kajak-kenu szakosztály

Szolnokon rendezték meg a kajak-kenusok első ifjúsági válogatóját a közelmúltban, s a megméretésen természetesen ott voltak a DKSE ifjú kajak-kenusai is, akik tizenöt fős különítménnyel vágtak neki a viadalnak. A dunaújvárosiak ezúttal is igyekeztek kiadni magukból a maximumot, s több döntős helyezés mellett egy éremnek is örülhettek, ugyanis a mindössze tizenöt esztendős Katona Réka Sára a kajak egyesek 200 méteres versenyszámában az előkelő harmadik helyet szerezte meg az igen erős mezőnyben.

A DKSE tehetséges, még serdülő korú versenyzője emellett a kajak kettesek 500 méteres döntőjében is hozott egy hatodik helyet a szekszárdi Jámbor Lottival párban, így érthetően elégedetten értékelte teljesítményét a szakosztály közösségi oldalán.
– Az első ifjúsági válogató verseny számomra nagyon nagy élmény volt. Nagyon jó érzés volt ennyi tehetséges fiatallal együtt versenyezni. Elégedett vagyok az eredményeimmel, de mindig lehet tovább fejlődni. Nagyon örültem, hogy 200 méteren dobogóra tudtam állni az ifik között. A párosunk is szépen teljesített, úgy érzem, van még bennünk bőven, és jól fogunk tudni szerepelni a következő versenyeken. Folytatódik a felkészülés, szerintem jól haladunk, s minden edzésen törekszem a legjobban teljesíteni. Köszönöm az edzőmnek a rengeteg munkát, amit együtt elvégzünk, és a szüleimnek a támogatásukat. Célom az idei versenyeken a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, és minden versenyen a dobogón állni. Szeretnék olyan eredményeket elérni, hogy a serdülő válogatott tagja tudjak maradni.

A rovat további hírei: Sport

Biztos sikernek örülhettek

Biztos sikernek örülhettek

2024. okt. 19.

Remek mentalitással, nagyon fegyelmezetten játszva aratott háromgólos győzelmet a Mad Dogs elleni hazai bajnokin a Dunaújváros Futsal együttese pénteken este.

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

2024. okt. 19.

Hiába a vezetés és az első játékrészben nyújtott jó játék, a második harmadtól jobban, fegyelmezettebben játszó Újpest is elvitte a három pontot a jégcsarnokból.

A továbbjutás kapujában a DFVE

A továbbjutás kapujában a DFVE

2024. okt. 19.

Fél lábbal már a legjobb négy között van a DFVE női vízilabda csapata a Magyar Kupában, miután a negyeddöntő első meccsén négy góllal nyert Szentesen.

DSTV: győztest hirdettek az ÚDL-ben

DSTV: győztest hirdettek az ÚDL-ben

2024. okt. 18.

Véget ért a Dunaújvárosi Darts Club saját szervezésű sorozatának az egyéni viadalsora. Az idei ÚDL egyéni nyertese Tömöri Tibor lett, míg a dobogó második fokára Kiss Péter, a harmadikra pedig Füzesi Zsolt állhatott fel. Hangkép.

Hazai meccs előtt az Acélbikák

Hazai meccs előtt az Acélbikák

2024. okt. 18.

Idén már másodszor lép pályára az Újpest ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Ligában.

DSTV: sporttal ünnepelték a szép jubileumot

DSTV: sporttal ünnepelték a szép jubileumot

2024. okt. 17.

Az idei volt az 50. elkezdett tanév a DSZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium életében. A jeles jubileum alkalmából nagyon sok programmal készül az iskola – a sportos vonal nyitánya pedig a Rudas50 Kupa elnevezésű sportesemény volt. Hangkép.

Olimpiai bronzérmes kapust igazolt a DFVE

Olimpiai bronzérmes kapust igazolt a DFVE

2024. okt. 17.

Dunaújvárosban folytatja pályafutását az orosz női válogatott 31 esztendős kiváló hálóőre, Anna Karnaukh.