Futsal: új támogatóval a sikerekért

doszerk - 2014. október 9. 14:41

Az ISD Dunaferr Zrt. is beszállt a dunaújvárosi futsal csapat támogatásába, mi több, névadó szponzorként segíti az NB I-es bajnokságban szereplő egyesületet. Erről ma délelőtt, a főiskolán írt alá megállapodást a vasmű, valamint a dunaújvárosi futsal csapat vezetése.

Remekül szerepel az idei szezonban városunk futsal csapata, mely hat fordulót követően a hatodik, felsőházi rájátszást jelentő helyen áll az NB I-es bajnokságban. Ahhoz, azonban, hogy a jó eredményeket továbbra is szállítani tudják sportolóink, elengedhetetlen a biztos anyagi háttér, ezért is volt nagy jelentősége annak, hogy az ISD Dunaferr Zrt. révén egy újabb komoly erő állt be a csapat mögé.

Nagy előrelépés

A szponzori szerződést ma délelőtt, a Dunaújvárosi Főiskola "A" épületében írta alá a csapat vezetése, valamint Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. vezérigazgatója. A megállapodás ünnepélyes megkötése előtt Zemankó Zoltán a dunaújvárosi futsal csapat szakosztályvezetője elmondta, másfél éve határoztak arról, hogy újraélesztik a dunaújvárosi futsal sportot, abban a hitben élve, hogy sikeresek lehetnek Szerencsére a szurkolók és a támogatók is az együttes mellé álltak, s az elért eredmények is bizonyítják, nincs okuk a szégyenkezésre.

A csapat vezetése nagyon büszke arra, hogy az ISD Dunaferr Zrt. is támogatja az együttest, mivel a cég segítsége rengeteget jelenthet abban, hogy a jövőben még nagyobb sikerek elérésére legyenek képesek. Mivel a társaság névadó szponzorként állt a csapat mögé, ezért a jövőben már Dunaferr DF Renalpin FC néven játsszák mérkőzéseiket a bajnokságban.
Az ünnepségnek otthont adó Dunaújvárosi Főiskola részéről dr. András István rektor elmondta, hogy a főiskola eddig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy támogassa a különböző sporttevékenységeket. Ennek megfelelően több kedvezménnyel is segítik az intézményben tanuló sportolókat, s reméli, hogy a dunaújvárosi futsal csapatban játszó négy hallgatójuk is szép sikerekkel öregbíti majd a főiskola hírnevét.

Büszkén viselt mez

Az ISD Dunaferr Zrt. vezérigazgatója, Evgeny Tankhilevich kiemelte, több oka volt annak, hogy a közelmúltban nem vállaltak szerepet a sportéletben, ám számukra is nagy öröm, hogy a mai napon visszatérhettek erre a területre. A cégvezetést meglepte, hogy milyen támogatói bázis áll a futsal csapat mögött, ezért nagyon büszke arra, hogy ez az együttes viselheti majd mezén az ISD Dunaferr Zrt. logóját.

Mint azt Cserna Gábor polgármester elmondta Dunaújváros nem lehetne igazi város a térség legnagyobb foglalkoztatója, az ISD Dunaferr Zrt., valamint a Dunaújvárosi Főiskola nélkül sem, ezért külön öröm, hogy a sport révén - mely szintén kiemelt szerepet tölt be a város életében – sikerült kapcsolatba hozni egymással Dunaújváros két fő szerepvállalóját. Ahogy az embereknek, úgy a város vezetésének is rendkívül fontos a sport és a sport szeretete, ezért a számukra fontos egyéb szakosztályokhoz hasonlóan a dunaújvárosi futsal csapat mögé is teljes mellszélességgel állnak ki a jövőben is.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.