Futsal: a Csömör érkezik

spigott - 2014. november 10. 10:21

Komoly csata vár ma este fél nyolctól a Dunaferr DF Renalpin FC futsal együttesére, mely a Rubeola FC Csömör gárdáját látja vendégül az NB I-es bajnokság tizedik fordulójában. A mieink célja a visszavágást jelentő győzelem megszerzése lesz, mellyel egy helyet előrébb is lépne a tabellán a csapat.

Újabb hazai mérkőzés vár ma a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapatára, mely a már megszokott időben, este fél nyolckor fogadja a Csömör együttesét a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A mieink mai vetélytársa jól kezdte a bajnokságot, hiszen az első fordulóban rögtön 4-0-ra legyőzte Baranyai Pál alakulatát, ám azóta többször is megbotlott a csömöri egylet, mely jelenleg két ponttal a Dunaferr csapata mögött, a nyolcadik helyen áll a táblázaton.
Igazi rangadó vár tehát együttesünkre, mely a Békéscsaba elgyőzése után újra a siker reményében várja hazai találkozóját, melyen egy esetleges sikerrel még egy hellyel előrébb lépne a tabellán. Az már most biztosnak látszik, hogy nem fognak unatkozni azok, akik kilátogatnak a sportcsarnokba, hiszen a nagy csata garantált, s az együttes tagjai, valamint vezetése is számít arra, hogy minél többen segítik majd a lelátóról csapatunkat abban, hogy megszerezze a remélt három pontot. A belépés továbbra is ingyenes, s a csapat vezetése ingyen sörrel, valamint a szünetben szurkolói játékkal és tombolával kedveskedik a mérkőzést megtekintő drukkereknek.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".