DVSI: csak a győzelem

spigott - 2014. december 10. 16:30

Eredményes hétvégén vannak túl a DVSI korosztályos kézilabda csapatai, melyek három sikernek örülhettek saját bajnokságukban. A serdülők hazai környezetben verték a Százhalombattát, míg az U14-es gyerekcsapat Székesfehérváron aratott két győzelmet.

Újabb három találkozó várt a hétvégén a DVSI korosztályos kézilabda együtteseire, melyek az Országos Serdülő Bajnokság mellett az Országos Gyermekbajnokság küzdelmeiben is megmérették magukat. Csermák Gábor serdülő csapata ezúttal a Százhalombattai Vuk SE ellen lépett pályára az Arany iskola sportcsarnokában, s már az első felvonásban komoly előnyre tett szert, így hiába hajráztak jól a vendégek, végül a sportiskolások örülhettek a 31-28-as győzelemnek.
A DVSI U14-es gyermek együttese eközben Székesfehérváron, az Országos Gyermekbajnokság újabb fordulójában igyekezett megszerezni újabb sikereit. A dunaújvárosi fiatalok előbb a Paksuli PKSE ellen léptek pályára, s végig vezetve győztek 28-20-ra, míg második mérkőzésükön a Cunder Kézisuli Pusztaszabolcs ellen húztak szerelést, s bár az első félidőben még csak két góllal vezettek, a térfélcsere után megtörték ellenfelüket, s végül 25-13-as sikert arattak.

Eredmények, összeállítások:

OSB

DVSI – Százhalombattai VUK SE 31-28 (18-12)
DVSI: Piliszky Bence, Vajai István Balázs, Albi Zalán, Albi Roland, Borsos Roland, Bálint Dávid, Győrfi Imre, Garamszegi Márk, Imre Krisztián, Szűcs Vilmos Gábor, Ducza Dániel, Kocka Martin, Kenesei Bálint, Markovics Tamás, Csermák Martin. Edző: Csermák Gábor.

U14-es Gyermekbajnokság:

Paksuli PKSE – DVSI 20-28 (9-16)
DVSI – Cunder Kézisuli Pusztaszabolcs 25-13 (10-8)
DVSI: Garamszegi Márk, Horváth Hunor, Borsos Roland, Ducza Dániel, Vajai Balázs, Bálint Dávid, Győrfi Imre, Markovics Tamás, Albi Roland, Csermák martin, Kenesei Bálint, Harcos Norbert. Edző: Csermák Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

2024. aug. 26.

A Dunaújváros FC labdarúgóinak férfi csapata kiütéses győzelemmel, a hölgyek a véghajrában szerzett góllal jutottak tovább a Magyar Kupában.

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

2024. aug. 25.

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Takács Kincső kettőse a nem olimpiai számok üzbegisztáni világbajnokságán.

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

2024. aug. 24.

Bár nagyot küzdött, végül 39-35 arányú vereséget szenvedett első és utolsó hazai felkészülési meccsén a DKKA felnőtt együttese – az eredmény egyébként dicséretes, mert az ellenfél a dél-koreai bajnokság győztese, a Sugar Gliders gárdája volt.

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

2024. aug. 23.

Tavasz óta színesíti a Dunaújvárosban elérhető edzésformák palettáját az air bungee fitness. Hangkép.

Táboroztak a sárkányhajósok

Táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 23.

Remek hangulatban rendezték meg idei nyári táborukat a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

DSTV: focival ünnepeltek

DSTV: focival ünnepeltek

2024. aug. 22.

Ötödik alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Arénában, augusztus 20-án. A megméretésre nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, azzal a nem titkolt céllal, hogy mozgással, labdarúgással ünnepeljék államalapításunk újabb évfordulóját. Hangkép.

A harmadik harmadra lehet építeni

A harmadik harmadra lehet építeni

2024. aug. 22.

Négygólos vereséget szenvedett az ukrán válogatott elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.