DVSI: háromból kettő kézis siker

spigott - 2015. január 14. 15:28

A serdülők szoros vereséget szenvedtek, míg a DVSI gyermek kézilabda csapata két fölényes győzelmet aratott hétvégi bajnoki találkozóin.

Három mérkőzéssel folytatták bajnoki szereplésüket hétvégén a DVSI utánpótlás korosztályú kézilabda csapatai, melyek közül a serdülők hazai környezetben, míg az U14-es gárda idegenben, Pakson öltött magára meccsszerelést. A sportiskolás fiatalok közül ezúttal az Országos Gyermekbajnokságban szereplő U14-es gárda számára alakult szebben a hétvége, mivel a Cunder KSE elleni találkozón 30-13-as, míg a tarján KSE elleni összecsapáson 21-12-es győzelmet arattak Csermák Gábor tanítványai. Eközben a serdülő együttes az Arany iskola tornatermében lépett pályára a PLER Budapest második számú csapata ellen, s ugyan a dunaújvárosi kézilabdázók kiválóan küzdöttek fővárosi vetélytársukkal szemben, ez nem volt elég a pontszerzéshez, mert egy végletekig kiélezett összecsapást a PLER nyerte 26-25 arányban.

Eredmények, összeállítások:

Országos Serdülő Bajnokság

DVSI – PLER Budapest II. 25-26 (11-14)
DVSI: Imre Krisztián, Garamszegi Márk, Albi Roland, Albi Zalán, Borsos Roland 7, Csermák Martin 3, Győrfi Imre, Koczka Martin, Markovics Tamás, Piliszky Bence 5, Szűcs Vilmos 1, Vajai István Balázs, Tischner Máté 8, Sátor Zsombor 1, Kenesei Bálint, Ducza Dániel. Edző: Csermák Gábor.

Országos Gyermekbajnokság
DVSI – Cunder KSE 30-13
DVSI – Tarján KSE 21-12

DVSI U14: Csermák Martin, Borsos Roland, Bálint Dávid, Albi Roland, Győrfi Imre, Harcos Norbert, Garamszegi Márk, Ducza Dániel, Kiss Patrik, Vajai István Balázs, Horváth Hunor, Markovics Tamás, Sátor Zsombor, Kenesei Bálint. Edző: Csermák Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

2024. aug. 26.

A Dunaújváros FC labdarúgóinak férfi csapata kiütéses győzelemmel, a hölgyek a véghajrában szerzett góllal jutottak tovább a Magyar Kupában.

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

2024. aug. 25.

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Takács Kincső kettőse a nem olimpiai számok üzbegisztáni világbajnokságán.

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

2024. aug. 24.

Bár nagyot küzdött, végül 39-35 arányú vereséget szenvedett első és utolsó hazai felkészülési meccsén a DKKA felnőtt együttese – az eredmény egyébként dicséretes, mert az ellenfél a dél-koreai bajnokság győztese, a Sugar Gliders gárdája volt.

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

2024. aug. 23.

Tavasz óta színesíti a Dunaújvárosban elérhető edzésformák palettáját az air bungee fitness. Hangkép.

Táboroztak a sárkányhajósok

Táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 23.

Remek hangulatban rendezték meg idei nyári táborukat a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

DSTV: focival ünnepeltek

DSTV: focival ünnepeltek

2024. aug. 22.

Ötödik alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Arénában, augusztus 20-án. A megméretésre nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, azzal a nem titkolt céllal, hogy mozgással, labdarúgással ünnepeljék államalapításunk újabb évfordulóját. Hangkép.

A harmadik harmadra lehet építeni

A harmadik harmadra lehet építeni

2024. aug. 22.

Négygólos vereséget szenvedett az ukrán válogatott elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.