DVSI: mérlegen a kézisek

spigott - 2015. január 7. 9:06

Régiója második helyéről várhatja a bajnoki küzdelmek idei folytatását a DVSI U14-es fiú kézilabda együttese.

A bajnoki küzdelmek egyelőre szünetelnek, de január 5-én megkezdték a felkészülést a tavaszi szezon küzdelmeire a DVSI korosztályos kézilabda csapata. A sportiskolás fiatalok négy korosztályban méretik meg magukat idén, s közülük eddig az U14-es együttes szerepel, mely az Országos Gyermek Bajnokság Csiszár László régiójában tizenkét lejátszott mérkőzést követően a második helyen áll úgy, hogy tizenegy alkalommal aratott győzelmet, s csak egyszer kellett vesztesen elhagynia a pályát. Szép eredménysorral büszkélkedhet a sportiskolások U12-es gárdája is, mely a negyedik helyen telel saját bajnoki pontvadászatában, szintén pozitív mérleget felmutatva, ugyanis eddigi nyolc találkozójából ötöt megnyert, s háromszor szenvedett vereséget.
Az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság alapszakaszában induló csapat a hatodik helyről várja a pontvadászat folytatását: Csermák Gábor tanítványai öt győzelemmel és nyolc vereséggel zárták a szezon eddigi küzdelmeit. Ugyan helyezéseket az U9-es korosztályban még nem jegyeznek, a legfiatalabb korcsoportban is játszott már hét mérkőzést a sportiskola csapata, melynek játékosai három siker mellett négyszer ki saját bajnokságukban, derült ki a DVSI év eleji összegzéséből.

A rovat további hírei: Sport

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

2024. aug. 26.

A Dunaújváros FC labdarúgóinak férfi csapata kiütéses győzelemmel, a hölgyek a véghajrában szerzett góllal jutottak tovább a Magyar Kupában.

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

2024. aug. 25.

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Takács Kincső kettőse a nem olimpiai számok üzbegisztáni világbajnokságán.

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

2024. aug. 24.

Bár nagyot küzdött, végül 39-35 arányú vereséget szenvedett első és utolsó hazai felkészülési meccsén a DKKA felnőtt együttese – az eredmény egyébként dicséretes, mert az ellenfél a dél-koreai bajnokság győztese, a Sugar Gliders gárdája volt.

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

2024. aug. 23.

Tavasz óta színesíti a Dunaújvárosban elérhető edzésformák palettáját az air bungee fitness. Hangkép.

Táboroztak a sárkányhajósok

Táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 23.

Remek hangulatban rendezték meg idei nyári táborukat a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

DSTV: focival ünnepeltek

DSTV: focival ünnepeltek

2024. aug. 22.

Ötödik alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Arénában, augusztus 20-án. A megméretésre nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, azzal a nem titkolt céllal, hogy mozgással, labdarúgással ünnepeljék államalapításunk újabb évfordulóját. Hangkép.

A harmadik harmadra lehet építeni

A harmadik harmadra lehet építeni

2024. aug. 22.

Négygólos vereséget szenvedett az ukrán válogatott elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.