Birkózás: csapatbajnoki szereplések

spigott - 2015. február 4. 14:08

Két csapatbajnoki viadalon is szőnyegre léptek hétvégén a Dunaferr SE korosztályos birkózói, akik a középmezőnyben fejezték be versenyeiket.

Országos Serdülő Csapatbajnokságot rendeztek Tokodon az elmúlt hét végén, ahol 17 csapat küzdött a helyezésekért. A Dunaferr SE birkózói az ESMTK-val, a Csepellel és az Érdi Spartacussal kerültek egy csoportba. Az ESMTK és a Csepel csapata jobbnak bizonyultak a mieinknél, az Érdi Spartacust viszont 25-18-ra legyőzték a dunaújvárosi fiatalok, akik végül nem jutottak tovább csoportjukból, így összesítésben a 12. helyen fejezték be a viadalt. A csapatból Veres-Kovács Ádám teljesítményével lehetett elégedett a szakvezetés, aki több győzelemmel örvendeztette meg az együttesért szorítókat.

Szintén Tokodon rendezték meg a 2015. évi Utánpótlás Csapatbajnokságot kötöttfogásban. A megméretésen 15 együttes vett részt, s köztük voltak természetesen a Dunaferr SE birkózói is. A dunaújvárosiak az Érdi Spartacus, illetve a Pénzügyőr SE csapata ellen kezdték meg szereplésüket a tornán, s bár ezeken a találkozókon vereséget szenvedtek, a Nagyszénási SE elleni győzelemmel legalább a csoport harmadik helyét meg tudták kaparintani. Ahogy a serdülőknél, úgy itt is a megszerzett pontok alapján állították fel a végeredményt, így a Dunaferr SE a 10. helyen végzett a rangos viadalon, ahol Korpics Bendegúz jó teljesítményével lehetett elsősorban elégedett a dunaújvárosi szakvezetés.

A Dunaferr SE serdülő csapata: Bara Edvárd, Virág Márk, Veres-Kovács Ádám, Czeilinger ádám, Ferkel Tamás, Palkovics Patrik, Ignácz Viktor, Bartek József, Farkas Zoltán, Szabó Róbert edző, Szabó Péter. Edző: Szabó Róbert.

Az utánpótlás csb-n szereplő csapat: Szabó Dávid, Zellei Donát, Boda Zoltán, Masinka Csaba, Korpics Bendegúz, Breier Dániel, Zellei Péter, Keszthelyi Martin (Pécs), Szenczi Richárd (Szondi SE). Edző: Szabó Miklós.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.