Futsal bajnokság: véghajrában

2015. február 18. (szerda) 7:28 - spigott

Az utolsó forduló küzdelmeit rendezik meg a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság küzdelmeiben. Ma egy, holnap három meccs vár a csapatokra.

Már csak négy mérkőzés van hátra a Dunaújvárosi Futsal Bajnokság alapszakaszából, melynek végén eldől, hogy melyik két együttes játszik a sorozat aranyérméért. A versenykiírás szerint ugyanis az alapszakasz végén az első és a második helyezett együttes egy külön döntő keretében - a Dunaferr DF Renalpin FC egyik felsőházi mérkőzése előtt - határozhat az első alkalommal kisírt bajnoki küzdelemsorozat aranyérméről.

Ez a két csapat pedig az alapszakaszt már megnyerő Mé-Szi Frucht, valamint a Riki FC csapatai lesznek, hiszen előbbi már megnyerte az alapszakasz küzdelmeit, míg utóbbit hiába hozhatja be még pontszámban a Rutin Mix gárdája, az egymás elleni eredmény (13-2) a Riki FC felé billenti a mérleg nyelvét.

Ezzel együtt is ígér még izgalmakat a bajnokság utolsó fordulója, melynek első két mérkőzését már hétfőn lejátszották a csapatok. Ezeken előbb a Dunabiztos Micro 7-4-re legyőzte a Mirage gárdáját, míg a Riki FC 8-4-es vereséget szenvedett a Tánó Gyros csapatától. Ma egy találkozóra kerítenek sort a csapatok, este héttől a Rutin Mix és a Mé-Szi Frucht csapatai mérik össze egymással erejüket, míg csütörtökön este héttől három újabb találkozót tekinthetnek meg a sportág szerelmesei az Arany iskola tornatermében, természetesen ingyenesen.

A bajnokság utolsó fordulójának programja:

2015. 02. 18. 19:00 Rutin Mix – Mé-Szi Frucht
2015. 02. 19. 19:00 Varázs-Kép – Zéró Tolerancia
2015. 02. 19. 20:00 Steelworkers – Dr. Ink Team
2015. 02. 19. 21:00 Dzsó-Ker Futsal Team – Extra Média

Részletes eredménysor és tabella a DLSZ honlapján

A rovat további hírei: Sport

Hosszabbított kvalifikációs időszak

Hosszabbított kvalifikációs időszak

2020. június 01. (hétfő)

A súlyemelők tokiói olimpiára selejtező időszaka október 1-jén folytatódik és 2021. április 30-án ér véget a sportági világszövetség (IWF) honlapjának híre szerint.

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

Két forduló után jön a döntő a strandröplabdázóknál

2020. június 01. (hétfő)

A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) elnökségének tervezete értelmében két fordulóból és a döntőből áll majd az idei strandröplabda országos bajnokság.

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

Milyen sportot válasszunk? (1. rész)

2020. május 31. (vasárnap)

Meghatározó lehet az egészséges életmód felé vezető úton, hogy milyen mozgást építünk be a mindennapokba. Milyen sportágat válasszunk? Miből választhatunk? Honnan fogjuk tudni, hogy nekünk való-e egy-egy edzésforma?

Elkészült a versenykiírás

Elkészült a versenykiírás

2020. május 31. (vasárnap)

A Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2020/2021-es felnőtt női és férfi NB I-es bajnokságok versenykiírását.

Megvannak a liga legjobbjai

Megvannak a liga legjobbjai

2020. május 30. (szombat)

Hat egyéni kategóriában hirdettek végső győztest pénteken az Erste Liga különdíjainak odaítélésénél.

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

Újra együtt edzenek a válogatott birkózók

2020. május 30. (szombat)

A héten megkezdték a közös munkát a magyar birkózó-válogatott tagjai, akik Sike András kötöttfogású kapitány szerint a körülményekhez képest jó állapotban érkeztek vissza a hosszú kényszerpihenőről.

Azari Zsolt rangos elismerése

Azari Zsolt rangos elismerése

2020. május 29. (péntek)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kapitánya, Azari Zsolt kapta meg idén az Erste Liga Mr. Spirit díját.