DVSI: háromból egy kézis siker

spigott - 2015. május 12. 14:02

A sportiskolások serdülő kézilabdázói győzelemmel, az U14-es gyermek csapat viszont két vereséggel zárta a hétvége bajnoki megméretéseit.

Három mérkőzést játszottak hétvégén a DVSI korosztályos kézilabda csapatai, melyek közül a serdülők és a gyermek csapat is pályára lépett saját korosztálya bajnoki pontvadászatában. Csermák Gábor együttese az Országos Serdülő Bajnokság alsóházi rájátszásában volt érdekelt, méghozzá a Százhalombattai VUK SE ellenében. A dunaújvárosi fiatalok már az első felvonásban három góllal jobban álltak ellenfelüknél, s mivel a második félidőben is pontosabban, jobban játszottak, mint vetélytársuk, így végül 27-22-es győzelemnek örülhettek.

Eközben a DVSI U14-es csapata az Országos Gyermek Bajnokság fővárosi elődöntőjében húzott szerelést. A sportiskolásokra két találkozó várt az Elek Gyula Arénában, ám most túl sok sikerélmény nem jutott a mieinknek, akik a Budapesti honvéd ellen 27-16-os, míg a házigazda FTC NYCS második csapatától 22-16-os vereséget szenvedtek.

Eredmények:

Serdülők:

DVSI – Százhalombattai VUK SE 27-22 (12-9)
DVSI: Horváth Hunor, Imre Krisztián, Albi Roland, Csermák Martin, Vajai István Balázs, Kiss Patrik, Kenesei Bálint, Sátor Zsombor, Bálint Dávid, Ducza Dániel, Piliszky Bence, Szücs Vilmos Gábor, Koczka Martin, Győrfi Imre. Edző: Csermák Gábor

U14 Országos Gyermek Bajnokság:

Budapesti Honvéd SE – DVSI 27-16 (11-4)
FTC NYCS Kft. II. – DVSI 22-16 (12-6)

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

2024. okt. 02.

A DKSE három tornásza vesz részt a szombathelyi Waberer's Torna Challenge Világkupán október 4. és 6. között.

Simán nyert az éllovas

Simán nyert az éllovas

2024. okt. 02.

A Karmacsi Autó FC hat, a Hangover tizenöt gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjának ötödik fordulójában.

A címvédőt fogadja a Kohász

A címvédőt fogadja a Kohász

2024. okt. 02.

Az idei szezonban még hibátlan Ferencváros elleni hazai összecsapással folytatja a bajnokságot a DKKA felnőtt együttese ma este hét órától.

DSTV: ismét fociztak az ovisok

DSTV: ismét fociztak az ovisok

2024. okt. 01.

Újra kergették a pettyest az ovisok. Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római városrészi Tagóvodában múlt héten. Hangkép.

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

2024. okt. 01.

Összesen huszonöt éremmel zárták a Hatvanban megrendezett grappling magyar bajnokság küzdelmeit a dunaújvárosi Fox SE versenyzői.

Remek eredmények a diákolimpián

Remek eredmények a diákolimpián

2024. okt. 01.

Hat dobogós helyezéssel zárták az országos diákolimpiai döntőt a DKSE és Gurics György BDSE ifjú birkózói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

2024. szep. 30.

Minden mérkőzését megnyerve hódította el a XII. Alcufer Kupa nemzetközi vállalati kispályás labdarúgó torna első helyét a Liberty Dunaújváros együttese.