DVSI: most győzelem nélkül

spigott - 2015. május 20. 7:26

Három mérkőzést játszottak hétvégén a DVSI utánpótlás korú kézilabda csapatai, ám a dunaújvárosi fiatalok ezúttal nem tudtak pontokat szerezni saját bajnokságukban.

A Dunaújvárosi Városi Sportiskola két utánpótlás fiú kézilabda csapata is pályára lépett a közelmúltban: a serdülők egy, míg az U12-es gyermek együttes kettő találkozót játszott saját korosztálya bajnoki küzdelmeiben. A DVSI serdülői a bajnoki rájátszás utolsó fordulójában léptek pályára hazai környezetben, de hiába küzdöttek jól a listavezető XVI. Ker. KMSE elleni összecsapáson, végül 20-23-as vereséggel, a hetedikhelyen fejezték be az idei szezont.

Az U12-es együttesre két találkozó várt az Országos Gyermekbajnokság soroksári elődöntőjében, ahol a PLER első és második csapatával mérkőztek meg a dunaújvárosi fiatalok. Túl sok sikerélmény sajnos nem jutott most Szabó Kristóf és Virág Roland tanítványainak, ugyanis a fővárosiak első együttese 25-16-ra, míg a második számú formáció 28-17-re győzte le fiataljainkat.

Eredmények:

Serdülők:

DVSI – XVI. KER. KMSE 20-23 (8-11)
DVSI: Imre Krisztián, Albi Roland, Csermák Martin 7, Vajai István Balázs 1, Markovics Tamás 5, Kenesei Bálint 2, Sátor Zsombor, Bálint Dávid, Ducza Dániel, Piliszky Bence 1, Szücs Vilmos Gábor 1, Koczka Martin 3, Győrfi Imre. Edző: Csermák Gábor.

U12-es, gyermek csapat:

PLER 1 – DVSI 25-16
PLER 2 – DVSI 28-17

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

2024. okt. 02.

A DKSE három tornásza vesz részt a szombathelyi Waberer's Torna Challenge Világkupán október 4. és 6. között.

Simán nyert az éllovas

Simán nyert az éllovas

2024. okt. 02.

A Karmacsi Autó FC hat, a Hangover tizenöt gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjának ötödik fordulójában.

A címvédőt fogadja a Kohász

A címvédőt fogadja a Kohász

2024. okt. 02.

Az idei szezonban még hibátlan Ferencváros elleni hazai összecsapással folytatja a bajnokságot a DKKA felnőtt együttese ma este hét órától.

DSTV: ismét fociztak az ovisok

DSTV: ismét fociztak az ovisok

2024. okt. 01.

Újra kergették a pettyest az ovisok. Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római városrészi Tagóvodában múlt héten. Hangkép.

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

2024. okt. 01.

Összesen huszonöt éremmel zárták a Hatvanban megrendezett grappling magyar bajnokság küzdelmeit a dunaújvárosi Fox SE versenyzői.

Remek eredmények a diákolimpián

Remek eredmények a diákolimpián

2024. okt. 01.

Hat dobogós helyezéssel zárták az országos diákolimpiai döntőt a DKSE és Gurics György BDSE ifjú birkózói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

2024. szep. 30.

Minden mérkőzését megnyerve hódította el a XII. Alcufer Kupa nemzetközi vállalati kispályás labdarúgó torna első helyét a Liberty Dunaújváros együttese.