Futsal: látogatás a bajnoknál

spigott - 2015. október 26. 13:23

Helytállásban, szoros meccsben reménykedik a bajnoki címvédő, s eddigi meccseit nagyon simán megnyerő Rába ETO otthonában a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata.

Rangadó vár ma a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapatára, mely este negyed héttől a címvédő Rába ETO vendégeként lép pályára a bajnokság hatodik fordulójában. Nem vár tehát könnyű mérkőzés együttesünkre, már csak azért sem, mert a hazaiak az idei szezont is kiválóan kezdték: eddig lejátszott négy meccsük mindegyikét megnyerték, így hibátlan teljesítménnyel állnak a tabella élén. A győriek meggyőző játékára bizonyíték, hogy legszorosabb meccsük is egy 7-1-es győzelem volt, s a legutóbbi fordulóban az Aramis ellen tizenöt (!) gólt rúgtak úgy, hogy cserébe csak hármat kaptak.

A találkozó esélyesei egyértelműen a házigazdák, s tisztában van ezzel együttesünk szakvezetése is, mely abban reménykedik, hogy formálódó csapatunk tisztességgel helyt tud állni az ETO otthonában.
"Természetesen az elmúlt napokban próbáltunk a lehető legjobban felkészülni az előttünk állok küzdelemre. Az idei Győr talán erősebb, mint a tavalyi vagy a tavalyelőtti csapatuk volt, így az egész mérkőzés alatt nagy koncentrációra lesz szükség. Minden játékosunk várja már a mérkőzést, nagy bizonyítási vágy van bennük, bár tisztában vagyunk azzal is, hogy nem mi vagyunk az esélyesek.

Az ETO az a klub, mely sok tekintetben kimagaslik a magyar mezőnyből, mind eredményeit, mind pedig az infrastruktúráját figyelembe véve. Sok kiváló, profi játékossal, szám szerint hét külföldivel, illetve egy fiatal spanyol edzővel. Ők nem a magyar bajnokságra készülnek, hanem mindig a következő évi Bajnokok Ligájára. Mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük az ETO dolgát, egy szoros mérkőzéssel már elégedettek lehetnénk." – árulta el Fehér Zsolt, a Dunaferr DF Renalpin FC csapatának vezetőedzője.

A rovat további hírei: Sport

A címvédő örülhetett a rangadón

A címvédő örülhetett a rangadón

2022. jan. 19.

Tizenhárom (!) lőtt góllal sem tudott pontot szerezni az UVSE ellen a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a bajnokság fővárosi találkozóján.

Szoros vereség az ETO-tól

Szoros vereség az ETO-tól

2022. jan. 19.

A lehetőségei megvoltak, ám mivel gólt nem tudott szerezni, végül 2-0-ra kikapott Győrben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Kikapott Izlandtól és kiesett a magyar válogatott

Kikapott Izlandtól és kiesett a magyar válogatott

2022. jan. 18.

A magyar férfi kézilabda-válogatott nem jutott tovább a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportköréből, miután 31-30-ra kikapott Izlandtól a harmadik, utolsó fordulóban, kedden a budapesti MVM Dome-ban.

Eredményes évnyitó

Eredményes évnyitó

2022. jan. 18.

Összesen nyolc éremmel zárták az Enying VSE birkózói az Érden megrendezett nemzetközi utánpótlás viadalt.

Vereséggel kezdték az évet

Vereséggel kezdték az évet

2022. jan. 18.

Nem tudta megnehezíteni a pécsiek dolgát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az év első bajnoki találkozóján.

Idegenben korcsolyáznak jégre a hokisok

Idegenben korcsolyáznak jégre a hokisok

2022. jan. 18.

Az UNI Győr ETO HC elleni mérkőzéssel folytatják az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ma este hét órától.

Gyertyagyújtással emlékeztek Szepessy Lászlóra

Gyertyagyújtással emlékeztek Szepessy Lászlóra

2022. jan. 17.

Közös gyertyagyújtással emlékeztek meg a családtagok, barátok, labdarúgók a szombaton elhunyt Szepessy Lászlóról.