Futsal: hazai pályán a Dunaferr

spigott - 2015. november 2. 7:44

A Győr elleni bravúrgyőzelem után hazai pályán méreti meg magát a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely a Nyírgyulaj gárdáját fogadja ma este héttől a sportcsarnokban.

Remek sikernek örülhetett az előző bajnoki fordulóban a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely saját pályáján győzte le 7-5-re a bajnoki címvédő, s az elmúlt hétig hibátlanul teljesítő Rába ETO gárdáját. Mindössze pár napig örülhetett azonban győri győzelmének csapatunk, mely az elmúlt héten már megkezdte felkészülését újabb mérkőzésére: ma este hét órától a Nyírgyulaj gárdája ellen húznak szerelést Nagy Attiláék, méghozzá a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A találkozó egyértelmű esélyesének a mieink számítanak, ugyanakkor a győri bravúr csak akkor ér valamit, ha hozza a kötelezőt is együttesünk, márpedig a tabella hetedikje ellen jogos elvárás a három pont itthon tartása. Mai vetélytársunk hat találkozót játszott eddig az idei szezonban, de senkit ne tévesszen meg az, hogy mindössze öt pontot szerzett idáig, mert egy kellemetlen, erőszakos csapat lesz a mieink ellenfele. Figyelmeztető jel lehet csapatunk számára, hogy az újonc legutóbbi két mérkőzéséből az Aramis ellen 3-3-as döntetlent ért el, míg a Veszprémet idegenben győzte le 2-1-re, vagyis hiába választja el nyolc pont a két együttest, nem számíthat könnyű összecsapásra a Dunaferr DF Renalpin FC gárdája. Hazai környezetben persze nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése, s ha az ETO elleni találkozón látott elszántsággal, s hozzáállással lépnek pályára ma este Fehér Zsolt tanítványai, akkor itthon is tartják a nagyon fontos pontokat.
Nem számít könnyű meccsre együttesünk szakvezetője sem, aki szerint meg kell majd dolgozniuk a remélt sikerért, már csak azért is, mert a győri győzelemmel ezt már mindenki el is várja tőlük.

"Tudjuk, hogy a Nyírgyulaj egy nagyon masszív kis csapat, de mindent megteszünk azért, hogy a három bajnoki pontot itthon tartsuk. Minden győzelem kötelező, de minden győzelemért meg kell, hogy izzadjunk, főleg most, amikor már szinte mindenki elvárja tőlünk, hogy nyerjünk. Ez egyfajta öröm persze, de lehet egy-két játékosnak teher is. Egy nagyon jó szakember vezeti a Nyírgyulaj csapatát, aki gondolom, hogy jól felkészíti őket. Mi sem teszünk másképp, a mi csapatunk is a lehető legjobban fel lesz készítve, hogy nyerni tudjon. Jó helyen állunk a bajnokságban, ezért a csapat minden tagja bizonyítani akarja, hogy a keretben a helye, s bár mindig vannak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, most úgy tűnik, hogy emiatt senki nincs, akit ki kellene hagynom a ma esti csapatból" – árulta el Fehér Zsolt vezetőedző.

A Dunaferr DF Renalpin FC csapatának vezetése is nagyon készül a találkozóra, a kezdésig "szurkolói itallal" várja a meccsre kilátogatókat, akiket arra bíztatnak, hogy piros-fehérben, vagyis az egyesület színeiben érkezzenek a mérkőzésre. A szünetben ajándéksorsolás, a Spartan Cheerleeders show-ja várja a drukkereket, s a csapatvezetés egy kérdőív kitöltésében is kéri majd a szurkolók segítségét a mérkőzés ideje alatt.

A rovat további hírei: Sport

Nem ment Szentesen az utánpótlásnak

Nem ment Szentesen az utánpótlásnak

2023. már. 21.

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói sem tudtak pontot szerezni szentesen a bajnokság felsőházi küzdelmeinek harmadik fordulójában.

Pontvesztés az alsóházi nyitányon

Pontvesztés az alsóházi nyitányon

2023. már. 21.

Rengeteg helyzetet kihagyott, így hiába őrizte meg hosszú veretlenségét, bosszantó pontvesztéssel kezdte az alsóházi csatározásokat a Dunaújváros Futsal csapata.

Remek hazai szereplés a Gárdonyiban

Remek hazai szereplés a Gárdonyiban

2023. már. 20.

Négy éremmel zárták a Gárdonyi iskolában megrendezett Országos Ranglista Versenyt a Danubius KSE tollaslabdázói.

Alsóházi csata előtt a futsalosok

Alsóházi csata előtt a futsalosok

2023. már. 20.

A Tolna-Mözs elleni mérkőzéssel kezdi meg az NB II Nyugati Csoportjának alsóházi küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata ma este nyolc órától.

Közel volt az első tavaszi siker

Közel volt az első tavaszi siker

2023. már. 20.

Az utolsó előtti percben kapott góllal bukta el a győzelmet a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a Kecskemét II. elleni hazai bajnokin.

Taroltak a DKSE tornászai a szerbajnokságon

Taroltak a DKSE tornászai a szerbajnokságon

2023. már. 20.

Kovács Zsófia gerendán, felemáskorláton és talajon, míg Mayer Gréta ugráson bizonyult a legjobbnak a tornászok országos szerbajnokságán.

A DKSE "A" csapata az élen a szuper csb-n

A DKSE "A" csapata az élen a szuper csb-n

2023. már. 19.

A Makai Lilla, Kovács Zsófia, Szíj Emese Ada, Benkő Boglárka alkotta DKSE “A” csapata nyerte meg a női tornászok szuper csapatbajnokságának első fordulóját.