Futsal: hazai pályán a Dunaferr

spigott - 2015. november 2. 7:44

A Győr elleni bravúrgyőzelem után hazai pályán méreti meg magát a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely a Nyírgyulaj gárdáját fogadja ma este héttől a sportcsarnokban.

Remek sikernek örülhetett az előző bajnoki fordulóban a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata, mely saját pályáján győzte le 7-5-re a bajnoki címvédő, s az elmúlt hétig hibátlanul teljesítő Rába ETO gárdáját. Mindössze pár napig örülhetett azonban győri győzelmének csapatunk, mely az elmúlt héten már megkezdte felkészülését újabb mérkőzésére: ma este hét órától a Nyírgyulaj gárdája ellen húznak szerelést Nagy Attiláék, méghozzá a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A találkozó egyértelmű esélyesének a mieink számítanak, ugyanakkor a győri bravúr csak akkor ér valamit, ha hozza a kötelezőt is együttesünk, márpedig a tabella hetedikje ellen jogos elvárás a három pont itthon tartása. Mai vetélytársunk hat találkozót játszott eddig az idei szezonban, de senkit ne tévesszen meg az, hogy mindössze öt pontot szerzett idáig, mert egy kellemetlen, erőszakos csapat lesz a mieink ellenfele. Figyelmeztető jel lehet csapatunk számára, hogy az újonc legutóbbi két mérkőzéséből az Aramis ellen 3-3-as döntetlent ért el, míg a Veszprémet idegenben győzte le 2-1-re, vagyis hiába választja el nyolc pont a két együttest, nem számíthat könnyű összecsapásra a Dunaferr DF Renalpin FC gárdája. Hazai környezetben persze nem lehet más célunk, csak a győzelem megszerzése, s ha az ETO elleni találkozón látott elszántsággal, s hozzáállással lépnek pályára ma este Fehér Zsolt tanítványai, akkor itthon is tartják a nagyon fontos pontokat.
Nem számít könnyű meccsre együttesünk szakvezetője sem, aki szerint meg kell majd dolgozniuk a remélt sikerért, már csak azért is, mert a győri győzelemmel ezt már mindenki el is várja tőlük.

"Tudjuk, hogy a Nyírgyulaj egy nagyon masszív kis csapat, de mindent megteszünk azért, hogy a három bajnoki pontot itthon tartsuk. Minden győzelem kötelező, de minden győzelemért meg kell, hogy izzadjunk, főleg most, amikor már szinte mindenki elvárja tőlünk, hogy nyerjünk. Ez egyfajta öröm persze, de lehet egy-két játékosnak teher is. Egy nagyon jó szakember vezeti a Nyírgyulaj csapatát, aki gondolom, hogy jól felkészíti őket. Mi sem teszünk másképp, a mi csapatunk is a lehető legjobban fel lesz készítve, hogy nyerni tudjon. Jó helyen állunk a bajnokságban, ezért a csapat minden tagja bizonyítani akarja, hogy a keretben a helye, s bár mindig vannak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, most úgy tűnik, hogy emiatt senki nincs, akit ki kellene hagynom a ma esti csapatból" – árulta el Fehér Zsolt vezetőedző.

A Dunaferr DF Renalpin FC csapatának vezetése is nagyon készül a találkozóra, a kezdésig "szurkolói itallal" várja a meccsre kilátogatókat, akiket arra bíztatnak, hogy piros-fehérben, vagyis az egyesület színeiben érkezzenek a mérkőzésre. A szünetben ajándéksorsolás, a Spartan Cheerleeders show-ja várja a drukkereket, s a csapatvezetés egy kérdőív kitöltésében is kéri majd a szurkolók segítségét a mérkőzés ideje alatt.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.