Rangadó a középmezőnyben

spigott - 2016. február 3. 12:22

A Papa SE és a DFDSE együtteseinek összecsapásával folytatódik ma este kilenc órától a városi futsal bajnokság tizedik fordulója az Arany iskola tornatermében.

A hétfői nyitónapot követően ma egy találkozóval folytatódik a városi futsal bajnokság tizedik fordulójának küzdelemsorozata. Ezúttal kettő, a középmezőnyben található csapat méri össze egymással erejét este kilenc órától, hiszen a Papa SE gárdája a kilencedik, míg a DFDSE formációja a nyolcadik helyen áll a bajnoki tabellán. A két együttest mindössze kettő pont választja el egymástól, így érdekes, izgalmas mérkőzésre számíthatnak azok, akik kilátogatnak ma este az Arany iskola tornatermébe, ahol két igen jó formában lévő csapat, remélhetőleg gólokban gazdag találkozóját tekinthetik meg a sportág helyi szerelmesei.

A városi futsal bajnokság szerdai programja

2016. 02. 03. 21:00 Papa SE – DFDSE

A bajnokság állása: 1. Hellas Express 30 pont, 2. Mészi Frucht 27 pont, 3. Mirage 22 pont, 4. Rutin Mix 21 pont, 5. Dunabiztos Micro 18 pont, 6. Steelworkers 17 pont, 7. Varázs-Kép 15 pont, 8. DFDSE 13 pont, 9. Papa SE 12 pont, 10. Széchenyi Pékség 9 pont, 11. Dr Ink Team 6 pont, 12. Kan-Ászok 6 pont, 13. Dzsó-Ker FB 0 pont, 14. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.