"István elindulhat!" Polgármesteri sajtóközlemény

2016. április 1. (péntek) 14:42 - doszerk

István elindulhat!

Tatiosz szerint, „Aki nem tud hinni, az vár. Aki hisz valamiben, az indul.” Pecsét István mindvégig hitt és hisz a gyógyulásában, és ahogy ő fogalmazott az „Életének Megmentőinek”, azaz Önöknek hála rövidesen indul, mégpedig Kínába! Ezzel megadatott az az esély, amire mindannyian vártunk.

A köszönet mellett fontos elmondani, hogy István a jövőben is számít ránk! A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány továbbra is fogadja István gyógyulását segítő adományokat, hisz Kína után még számos fontos lépés előtt áll, a felépülését pedig segítenünk kell!

Bizonyára sokan megismerték már István levelét, melyet az egyik közösségi oldalon osztott meg az olvasókkal. Akkor még a kórházból írt, immár otthon lábadozik. Szinte hihetetlen az az erő, ami ezekben a sorokban van! Ez a 29 esztendős fiatalember méltósággal küzd az embertelen kór ellen, miközben hálás minden segítségért, nekünk is példát mutat emberségből, szeretetből és akaraterőből! Ezért pedig mi tatozunk köszönettel neki!

Kedves Jótékony Segítők! Ne engedjük el István kezét! Az adománypontok továbbra is megtalálhatóak a város több pontján, a Közalapítvány pedig a jövőben is elkülöníti az Istvánnak érkezett támogatást.

Ne feledjék, továbbra is minden forint számít!

Rendkívüli közgyűlés – egyetlen napirenddel

2020. február 26. (szerda)

Rendkívüli nyílt ülést tart Dunaújváros közgyűlése a Városháza "C" szárnyában csütörtökön délelőtt: a képviselők egyetlen – ámde halaszthatatlan – témában dönthetnek.

DS Híradó: a köszöntéstől a kortársig

2020. február 25. (kedd)

Szépkorú köszöntés, közoktatási fórum az MMK-ban, kiállítás a Kortársban - a város legfontosabb híreit szedte csokorba a DS Híradó tegnapi adása. Mutatom máris!

DS Híradó: késik az egyenlegértesítő

2020. február 23. (vasárnap)

Iskolanyitogatót tartottak a Szabó Magda iskolában, késve érkeznek az egyenlegértesítők - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó legutóbbi adása.

DS Híradó: Hard Dog Race Dunaújvárosban

2020. február 21. (péntek)

Városunkba érkezik a Hard Dog Race elnevezésű futóverseny, lassan véget ér a farsangi időszak - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: digitális témahét

2020. február 20. (csütörtök)

Digitális témahét a Móriczban, tollaslabda a sportcsarnokban - érdekes és aktuális tartalmakkal jelentkezett a DS Híradó tegnapi adása.

DS Híradó: fókuszban a választás!

2020. február 18. (kedd)

Természetesen a vasárnap rendezett időközi országgyűlési választás került a DS Híradó tegnapi adásának vezető anyagába. Ellenzéki diadal és további aktualitások máris itt!

Megállapodást kötöttek – élhet a gyár!

2020. február 13. (csütörtök)

Visszavonta a létszámleépítést, kétlépcsős bérfejlesztést tervez az ISD Dunaferr Zrt., így a szerdára időzített tüntetés is elmaradt az Orosz Nagykövetség előtt. A megegyezés hírét közleményben üdvözölte a város önkormányzata.