Kispályás foci: meglóghat a Karmacsi

spigott - 2016. május 2. 14:51

Egy újabb győzelemmel már magabiztos előnyre tehet szert üldözőivel szemben a Karmacsi Autó csapata a városi kispályás focibajnokság Zeus Osztályának mai fordulójában.

Három találkozóval folytatják ma este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának küzdelmeit a sorozatban résztvevő együttesek. A megszokott helyszínen, a Lorántffy iskola műfüves pályáján sorra kerülő összecsapásokon először a negyedik helyezett GBB Kft., valamint a hetedik SZP-Asztalos csapatai mérik össze egymással erejüket, s mivel a két gárdát mindössze öt pont választja el egymástól, így érdekes meccsre számíthatnak a kilátogató drukkerek.

Az este második mérkőzése hatalmas esélyt kínál a listavezető Karmacsi autó gárdájának arra, hogy leszakítsa közvetlen vetélytársait. A tabellán jelenleg kétpontos előnnyel vezető együttesnek ehhez a Dunabiztos Micro formációját kellene felülmúlnia, ami szintén nem ígérkezik könnyű feladatnak, de a papírforma alapján azért a Karmacsi sikerét ígéri.

Este fél kilenctől az ötödik helyezett River Plate, valamint a kilencedik Akrasz-Bau csapatai húznak szerelést a "Lori-pályán", s ha előbbi szeretne előrébb lépni a tabellán, akkor mindenképpen be kell gyűjtenie a három pontot. A kiesés elől menekülő Akrasz-Bau azonban nem fogja könnyedén megadni magát, vagyis ez a találkozó is jó szórakozást ígér a sportág helyi szerelmeseinek.

A Zeus Osztály hétfői programja

2016. 05. 02. 18:30 GBB Kft. – SZP-Asztalos-XXL
2016. 05. 02. 19:30 Dunabiztos Micro – Karmacsi Autó
2016. 05. 02. 20:30 River Plate – Akrasz-Bau

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó 42 pont, 2. Fejó-Therm 40 pont, 3. Dunaferr Vasas 38 pont, 4. GBB Kft. 25 pont, 5. River Plate 24 pont, 6. Dunabiztos Micro 22 pont, 7. SZP-Asztalos-XXL 20 pont, 8. Bianca Trade 14 pont, 9. Akrasz-Bau 9 pont, 10. Frankcity 6 pont, 11. Siker Ablak GSV 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.