Döntetlennel zárt a bajnok

spigott - 2016. június 7. 12:04

Nem sikerült megnyernie utolsó mérkőzését, ám a Bianca Trade elleni döntetlen után sem volt szomorú az aranyérmes Karmacsi Autó csapata a bajnokság utolsó fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának utolsó fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A játéknap egyik legnagyobb kérdése az volt, hogy sikerül-e győzelemmel zárnia a bajnokságot a már biztos aranyérmes Karmacsi Autó gárdájának, mely hetedik Bianca Trade ellen húzott szerelést a szezon utolsó mérkőzésén. A bajnok azonban nem szakította meg magát a találkozón, így ellenfele kétszer is vezetést tudott szerezni, s bár a Bianca Trade góljaira rendre válaszolni tudott a Karmacsi, végül 2-2-es döntetlennel ért véget az összecsapás.

Kiélezett csatát hozott az utolsó Frankcity és a kilencedik helyezett Akrasz-Bau mérkőzése is, melyen hiába szerzett vezetést a sereghajtó, vetélytársa az első félidő végén egalizált, majd a fordulás után lőtt két góllal úgy tűnt, hogy be is húzza a három pontot. A már biztos kieső Frankcity azonban nem akart vereséggel búcsúzni az élvonaltól, s a véghajrában szerzett két találattal végül 3-3-as döntetlenre mentette a meccset, ám az így szerzett egy pont sem volt elég arra, hogy felhozza magát nullára a sereghajtó, mely -1 ponttal fejezte be az idei bajnokság küzdelmeit.

A nap harmadik összecsapásán a Siker Ablak és az SZP-Asztalos gárdája mérte össze egymással erejét, s bár itt is az esélytelenebb csapat szerzett vezetést, a folytatásban már nem sok sikerélmény jutott a tizedik helyezett ablakosoknak. Az SZP-Asztalos csapata ugyanis még az első félidőben egalizált, majd a második felvonás derekán szerzett két góljának köszönhetően végül 3-1-es győzelmet aratott, bebiztosítva ezzel ötödik helyét a bajnokság végén.

Eredmények

2016. 06. 06. 18:30 Frankcity – Akrasz-Bau 3-3 (1-1)
2016. 06. 06. 19:30 Siker Ablak – SZP-Asztalos-XXL 1-3 (1-1)
2016. 06. 06. 20:30 Bianca Trade – Karmacsi Autó 2-2 (1-1)

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó FC 52 pont (már bajnok), 2. Dunaferr Vasas 47 pont, 3. Fejó-Therm 46 pont, 4. River Plate 33 pont, 5. SZP-Asztalos-XXL 29 pont, 6. GBB Kft. 28 pont, 7. Bianca Trade 27 pont, 8. Dunabiztos Micro 22 pont, 9. Akrasz-Bau 10 pont, 10. Siker Ablak GSV 9 pont, 11. Frankcity -1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.