Döntetlen az Ercsi ellen

spigott - 2016. július 28. 7:51

Korán hátrányba került, majd fordított, de végül 2-2-es döntetlent ért el az Ercsi elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Újabb felkészülési találkozó várt szerdán este fél héttől a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatára, mely a megyei első osztályban szereplő Ercsi Kinizsi gárdáját látta vendégül a Dunaújvárosi Stadionban. Dobos Barna együttese ezúttal a Nyári – Csehi, Hajdók, Páles, Csendes, Ablonczy, Dorogi, Blatt, Király, Dobos, Tóth T. összeállításban vágott neki az összecsapásnak, méghozzá kissé könnyelműen, amit nem csak az Ercsi második percben szerzett vezető gólja, hanem több vendéghelyzet is jelzett. Idővel átvette azonban az irányítást a DPASE, mely a 19. percben, Páles Tamás közeli fejesével egyenlített, majd az első fél óra végén Király Bence bombagóljával a vezetést is átvette (2-1).

A térfélcserét követően szinte teljes kezdőcsapatát lecserélte a hazai szakvezetés, így a második negyvenöt percben Nyúl, Tóth, Oroszi, Hompót, Hamar, Novák, Eördögh, Abért, Horváth, Kercsó felállásban rohamozták a mieink a vendégek kapuját. Hiába alakított ki azonban öt-hat tiszta ziccert is a házigazda, finoman szólva sem sáfárkodtak jól helyzeteikkel a fiatal dunaújvárosi labdarúgók, így nem tudták eldönteni a mérkőzést. S, ahogy az ilyenkor lenni szokott, szinte a semmiből egyenlített az Ercsi, miután egy távoli lövés megtréfálta az első félidőben több bravúrt is bemutató Nyári kapust, így a találkozó végül 2-2-es döntetlennel ért véget.

DPASE – Ercsi Kinizsi 2-2 (2-1)

Gólszerzőink: Páles T., Király B.

A rovat további hírei: Sport

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

2022. dec. 01.

Hazai pályán, az UTE ellen folytatja a Magyar Kupa küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese.

Nehéz ellenfél a kupában

Nehéz ellenfél a kupában

2022. dec. 01.

A DVSC lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

A címvédő ellen játszanak a Bikák

A címvédő ellen játszanak a Bikák

2022. dec. 01.

Hazai környezetben, a Csíkszereda elleni összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Hazatért a válogatott bekk

Hazatért a válogatott bekk

2022. nov. 30.

Tóth Gergely személyében egy ponterős, helyi nevelésű játékossal erősítette meg védősorát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elkészült a második csoportkör menetrendje

Elkészült a második csoportkör menetrendje

2022. nov. 30.

A Catania ellen kezdi, s a holland Leiden ellen zárja a Bajnokok Ligája második csoportkörét a DFVE felnőtt női vízilabda csapata.

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

2022. nov. 30.

Közel kétszáz gyermek vett részt a DKSE és a Gurics György BDSE birkózóinak évzáró rendezvényén a mezőfalvi Petőfi iskolában.

Rácalmásra "költözik" a Kohász

Rácalmásra "költözik" a Kohász

2022. nov. 29.

A Dunaújvárosi Sportcsarnok helyett Rácalmáson játssza következő két hazai bajnoki találkozóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.