Ercsi

Hetet lőtt a DPASE

Hetet lőtt a DPASE

2019. júl. 20.

Könnyedén nyert a megyei első osztályban szereplő Ercsi elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Fejlesztés és energiatakarékosság

Fejlesztés és energiatakarékosság

2019. jún. 07.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megújult Ercsiben a Napfény Óvoda. A támogatásból energetikai felújítást végeztek az intézményen, a szigetelés mellett új színt kapott az épület, kicserélték a régi ablakokat korszerű nyílászárókra, és napelemek is helyet kaptak az udvaron. Az elkészült projektet egy ünnepség keretében adták át, amelyen az óvodások kedves műsorral, versekkel és tánccal léptek fel.

A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt

A bevándorláspárti erők legalizálni szeretnék a migrációt

2019. máj. 15.

A bevándorlást meg kell állítani! címmel tartott sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot Ercsiben Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden.

A bevándorlást meg kell állítani!

A bevándorlást meg kell állítani!

2019. máj. 14.

Ezzel a címmel tartott lakossági fórumot Ercsiben Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, melyet egy sajtótájékoztató előzött meg.

Hármas karambol az M6-oson

Hármas karambol az M6-oson

2019. jan. 22.

Három gépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél.

Kigyulladt egy autó Ercsiben

Kigyulladt egy autó Ercsiben

2018. dec. 26.

Egy személyautó motortere égett a 6-os főút és a Radnóti Miklós utca kereszteződése közelében, Ercsiben. Az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos egy porral oltóval eloltotta a lángokat. A rajok egy vízsugárral visszahűtötték az izzó részeket. A forgalom a 6-os főúton félpályán halad.

Magatehetetlenül feküdt az árokban

Magatehetetlenül feküdt az árokban

2018. szep. 16.

A járőrök tegnap, a 6-os számú főúton, Ercsi külterületén figyeltek fel egy magatehetetlen férfira, aki az út menti vízelvezető árokban feküdt. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló 62 éves férfihez, akit a mentőszolgálat munkatársai ellátása érdekében a kórházba szállítottak.

Baseball ütővel verte ismerősét

Baseball ütővel verte ismerősét

2018. aug. 14.

Egy 42 éves férfi előzetes szóváltást követően kézzel többször arcon vágta, majd egy baseball ütővel megütötte ismerősét Ercsiben, aki ennek következtében megsérült. A nyomozást lezárták.

Baleset, félpályás útzár a 6-oson

Baleset, félpályás útzár a 6-oson

2018. máj. 17.

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 44-es kilométerénél, Ercsi térségében. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművek áramtalanítását követően megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az esetnél három ember megsérült, őket a mentők ellátják. A korábbi teljes útlezárást feloldották, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Négyes karambol az M6-oson

Négyes karambol az M6-oson

2018. máj. 11.

Négy gépjármű ütközött össze Ercsi térségében az M6-os autópályán, ezért a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

Lebukott a részeg sofőr

Lebukott a részeg sofőr

2018. ápr. 29.

A 6-os úton Ercsi térségében ellenőriztek a járőrök egy autót és harmincnégy éves dunaújvárosi sofőrjét. Az intézkedéskor a vezetőnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították. Az eset miatt büntetőeljárás indult a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Nem lehetnek a laktanyákból migránsfészkek!

Nem lehetnek a laktanyákból migránsfészkek!

2018. már. 10.

Fenntartható, fejlődő pályán áll az ország, és a választásnak komoly tétje van, mégpedig a biztonságunk, és hogy meg tudjuk-e őrizni azon eredményeinket, amelyeket az elmúlt évek során elértünk - erről beszélt Bánki Erik országgyűlési képviselő az Ercsiben tartott lakossági fórumán.