Nyertek az esélyesek

spigott - 2016. október 19. 12:32

A Karmacsi Autó simán, a Mé-Szi Frucht nehezen nyerte meg legutóbbi mérkőzését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának nyolcadik fordulójában.

Két összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának nyolcadik fordulója a Lorántffy iskola műfüves pályáján. A játéknap nyitómeccsén a listavezető Karmacsi Autó, valamint a hetedik Siker Ablak mérkőzött meg egymással, s ahogy az várható is volt, a favoritnak nem okozott gondot a három pont begyűjtése. A Karmacsi már az első félidő után hat góllal vezetett, s bár a második huszonöt percben valamelyest kiengedett az éllovas, így is sima, 9-2-es sikerrel erősítette meg első helyét a tabellán.

Kép: DO-archív

Szintén esélyesként várta újabb találkozóját a harmadik Mé-Szi Frucht, mely a tabellán közvetlenül mögötte álló Dunabiztos Micro ellen húzott szerelést. Ez a mérkőzés lényegesen nagyobb csatát hozott, mint az azt megelőző, de 2-1-es félidei vezetése után a Mé-Szi Frucht végül 6-4-es győzelmet aratott, s újabb sikerével pontszámban beérte a második Dunaferr Vasas gárdáját.

A Zeus Osztály 8. fordulójának eddigi eredményei

Siker Ablak GSV – Karmacsi Autó 2-9 (0-6)
Dunabiztos Micro – Mé-Szi Frucht Kft. 4-6 (1-2)

A bajnokság állása: 1. Karmacsi Autó 21 pont, 2. Dunaferr Vasas 18 pont, 3. Mé-Szi Frucht 18 pont, 4. Dunabiztos Micro 9 pont, 5. SZP-Asztalos 9 pont, 6. Fejó-Therm 9 pont, 7. Siker Ablak 9 pont, 8. Hamutiprók 6 pont, 9. GBB. Kft. 6 pont, 10. Gyalog Galopp 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.