Remekeltek a dunaújvárosi dartsosok

doszerk - 2016. november 16. 15:05

Első helyezést ért el a négy dunaújvárosi játékossal felálló Dömsödi Bikák darts csapata a fővárosi bajnokság döntőjében.

A dunaújvárosi darts klub csapatkapitánya, Körmendi Mihály arról számolt be lapunknak, hogy a csapatbajnokság döntőjét Budapesten rendezték meg a közelmúltban, amelyen két csoport első és második helyezettjei vettek részt. A Dömsödi Bikák csapata a csoportversenyből veretlenül jutott a döntőbe. A csapatot két dömsödi játékos, Szántó András és Izsák Gábor, valamint négy dunaújvárosi játékos, Körmendi Mihály, Kertész Péter, Molnár András és Bródi Tibor alkotja.  Rajtuk kívül a Vecsés, a Werkele és a másik dömsödi csapat mérkőzhetett meg egymással a fináléban.

Körmendi Mihályék a Dömsödi Grizlikkel kezdték a döntőt, amelyet 9:3-ra meg is nyertek, a Wekerle ellen pedig 9:4-es győzelmet arattak. Az aranyérem mellett jogot is szereztek arra, hogy szerepeljenek a december 3-án Kunszentmiklóson megrendezésre kerülő Országos Csapatbajnoki rájátszáson, ahol az NB II-be kerülés a tét. A dunaújvárosi dartsosokat így is nagy elismerés illeti, hiszen az elmúlt két év során két osztályt léptek előre, hibátlan teljesítménnyel.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.