Bejelentések a jövő héten

spigott - 2017. március 28. 11:16

A Magyar Kupa négyes döntője után jelenti be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése azon játékosok névsorát, akik a nyáron csatlakoznak felnőtt együttesünkhöz.

A közelmúltban már több játékosának szerződéshosszabbításáról is beszámolt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése, így a csapat magját sikerült egyben tartani a következő szezonra is. Természetesen lesznek még érkező játékosok is akadémiánknál, s a balkan-handball.com értesülései szerint Dunaújvárosban folytatja pályafutását a 70-szeres szerb válogatott hálóőr, Katarina Tomasevics is. A 33 éves kapus neve nem lehet ismeretlen a magyar szurkolók előtt, ugyanis legutóbbi klubja a Ferencváros volt, míg a jelenlegi szezont kislánya születése miatt kihagyta a rutinos hálóőr.

Természetesen megkerestük az információval a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetését is, ám mint azt Szemenyei István ügyvezető elmondta, egyelőre a szerdai bajnokival, illetve a hétvégi Magyar Kupa négyes döntővel foglalkozik a csapat, ám a jövő héten fény derül akadémiánk felnőtt együttesének új játékosaira is.

"Több játékossal is megegyeztünk a közelmúltban, de a klub szokásainak megfelelően, akkor jelentjük be egyszerre az igazolásainkat, amikor véglegesen lezárulnak ezek a tárgyalások, s emellett lehetőleg a bajnokság vége felé, mert tiszteletben tartjuk a jelenleg is zajló bajnoki küzdelmeket. Mi sem a játékos, sem a szurkolók és csapatok szempontjából nem tartjuk szerencsésnek azt, hogy idő előtt kikerülnek megállapodások. Elfogadjuk azonban, hogy ez a nemzetközi és a hazai trend, s természetesen nem akarunk titkolózni a szurkolóink előtt sem, ezért valamennyi menedzserrel egyeztetve abban maradtunk, hogy a jövő héten jelentjük be új igazolásainkat. Jelenleg a Budaörs elleni szerdai mérkőzésre, illetve a szintén rendkívül fontos hétvégi Magyar Kupa négyes döntőjére koncentrálunk, ám utóbbit követően hivatalosan is megosztjuk a közvéleménnyel megállapodásaink részleteit" – fogalmazott a DKKA ügyvezetője.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.