Nem volt esély az UVSE ellen

2017. március 20. (hétfő) 17:41 - spigott

A DFVE serdülő vízilabdázói hat, míg az ifjúságiak hétgólos vereséget szenvedtek az UVSE elleni hazai korosztályos bajnoki találkozón.

Hosszabb kihagyás után, hazai környezetben folytatták a korosztályos bajnokságok küzdelemsorozatát a DFVE utánpótlás vízilabda csapatai, melyek közül a serdülők és az ifjúságiak is az UVSE együttesét látták vendégül a Fabó Éva Sportuszodában. A tabella hetedik helyén álló serdülők számára a tisztes helytállás lehetett a cél, hiszen az idei szezonban még veretlen fővárosiak listavezetőként érkeztek Dunaújvárosba. Ehhez képest fiataljaink remekül helyt álltak a favorit ellen, hiszen az első két negyedet követően mindössze egygólos hátrányban voltak, ám a harmadik felvonást 4-0-ra nyerte a vendégcsapat, mely ezzel gyakorlatilag el is döntötte a találkozót. Az utolsó negyed hiába hozott ismét szoros eredményt, az UVSE végül 15-9-es sikert aratva őrizte meg hibátlan mérlegét, míg a mieink maradtak a bajnokság hetedik helyén.

Szorosabb csatában reménykedtünk az ifjúságiak összecsapásán, hiszen a DFVE fiataljai a harmadik helyről várták az éllovas UVSE elleni rangadót, ám a dunaújvárosiaknak végül nem igazán volt esélyük arra, hogy megszorongassák vetélytársukat. A fővárosiak ugyanis az első negyedet kettő, míg a másodikat egygólos különbséggel hozták, s ha volt is még némi reménysugár a pontszerzésre, a térfélcsere után megduplázta előnyét a vendégcsapat, mely összességében sima, 18-11-es győzelmet aratva erősítette meg első helyét a bajnoki tabellán.

Eredmények, gólszerzők

Serdülők
DFVE – UVSE 9-15
(1-1, 3-4, 0-4, 5-6)
Gólszerzőink: Lara Luka 4, Huszti Vanda 2, Deményi Kamilla 2, Fülöp Fanni 1.

Ifjúságiak
DFVE – UVSE 11-18
(2-4, 2-3, 3-6, 4-5)
Gólszerzőink: Vályi Vanda 5, Mchunu Hlengiwe 2, Brezovszki Gerda 2, Sajben Nikolett 2.

A rovat további hírei: Sport

Szép siker idegenben

Szép siker idegenben

2017. április 29. (szombat)

Magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Dabas-Gyón vendégeként a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB 3. Közép Csoportjának 29. fordulójában. Dobos Barna együttese már az első félidő végén két góllal vezetett, s végül ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert.

Fontos tudnivalók a Fradi-meccs előtt

Fontos tudnivalók a Fradi-meccs előtt

2017. április 29. (szombat)

Várhatóan több ezer fővárosi szimpatizáns érkezik május 7-én a Ferencváros második számú labdarúgó csapatának dunaújvárosi vendégjátékára.

Kötelező a győzelem!

Kötelező a győzelem!

2017. április 29. (szombat)

A tabella utolsó helyén szerénykedő Kispest ellen folytatja a bajnoki küzdelmeket vasárnap este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Fontos siker idegenben

Fontos siker idegenben

2017. április 28. (péntek)

Nagy csatában aratott 4-3-as győzelmet a Swietelsky Haladás otthonában a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata a felsőházi rájátszás negyedik fordulójában.

Elmaradt a szép búcsú

Elmaradt a szép búcsú

2017. április 28. (péntek)

Becsülettel küzdött, de utolsó mérkőzését is elveszítette a magyar jégkorong válogatott a kijevi Divízió I/A-s világbajnokságon.

Magyar-Székely Gálameccs - Véghajrá előtt

Magyar-Székely Gálameccs - Véghajrá előtt

2017. április 28. (péntek)

Negyedik alkalommal rendezik meg hétfőn este a magyar és a székely jégkorongozók jótékonysági gálamérkőzését a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, ahol a remények szerint telt ház előtt, remek hangulatban csaphatnak össze egymással a csapatok.

Újra idegenben a DPASE

Újra idegenben a DPASE

2017. április 28. (péntek)

A tabella 16. helyén álló Dabas-Gyón vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket szombaton délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.