A Hamutiprók bravúrja

spigott - 2017. április 15. 8:04

Ötgólos győzelmet aratott a Trend Ingatlan Hamutiprók gárdája a harmadik Mé-Szi Frucht ellen a Zeus Osztály felsőházának legutóbbi fordulójában.

Egy mérkőzést rendeztek meg pénteken a városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus Osztályának negyedik fordulójában, ahol a sereghajtó Hamutiprók a harmadik Mé-Szi Frucht együttese ellen lépett pályára. A találkozó utóbbi számára volt kiemelten fontos, hiszen ahhoz, hogy továbbra is maradjon esélye a végső győzelemre, s fel tudjon zárkózni a listavezető Dunaferr, valamint a második Karmacsi mellé, mindenképpen nyernie kellett még győzelem nélkül álló Hamutiprók ellen. Az előjelek azonban nem voltak bíztatóak, ugyanis a Mé-Szi Frucht játékosai nem tudtak teljes létszámban felállni a mérkőzésre, s bár ennek ellenére is megszerezték a vezetést az ötödik percben, a folytatás már ellenfelük számára alakult jobban.

Kép: DO-archív

A Hamutiprók ugyanis a nyolcadik percben egalizáltak, majd a félidő utolsó öt percében további három találattal szomorították vetélytársukat, így a szünetre már 4-1-es vezetéssel vonulhattak Romhányi Frigyesék. A térfélcserét követően első bő tíz percben újabb két góllal növelte előnyét a felsőház utolsó helyezettje, s bár a Mé-Szi Frucht is betalált még kétszer a mérkőzés hajrájában, erre is volt válasza a Hamutipróknak, mely végül magabiztos, 8-3-as sikert aratott. A meglepő eredmény ellenére a tabellán elfoglalt helyezésekben nem történt változás: A Mé-Szi Frucht továbbra is a harmadik, míg a Hamutiprók az utolsó helyről várják a bajnoki folytatást.

Eredmény

Trend Ingatlan Hamutiprók – Mé-Szi Frucht 8-3 (4-1)
Gólszerzők: Romhányi Frigyes 2, Nyári Attila 2, Harasztia Zoltán 2, Nyúl András, Höss Bence, illetve: Mazán Balázs 2, Kovács Zsolt.

A felsőház állása: 1. Dunaferr Vasas 12 pont, 2. Karmacsi Autó 10 pont, 3. Mé-Szi Frucht 5 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 4 pont, 5. trend Ingatlan Hamutiprók 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.