Kemény csata előtt a Dunaferr

Szárszó Lajos - 2017. április 24. 7:54

A hosszú válogatott szünetet követően a negyedik helyezett Veszprém otthonában folytatja a futsal NBI rájátszásának küzdelmeit a Dunaferr DUE Renalpin FC csapata.

A magyar futsal válogatott mérkőzései miatt a szokottnál hosszabb szünet volt a futsal NBI-ben, de érdemes volt kivárni ezt az időt, hiszen mától ismét szurkolhatunk Klacsák Bencééknek. Ráadásul igen izgalmas találkozók elé nézünk, de ez nem véletlen, hiszen már a bajnoki felsőházi rájátszás szakaszánál tartunk, melyekből két forduló telt el. A mieink az első meccsen Berettyóújfaluban szenvedtek 1-0-s vereséget, majd egy izgalmas, 4-4-el zárult, a végletekig kiélezett összecsapáson csentek el a bajnoki címvédő Győrtől egy pontot. Most ismét idegenben játszanak majd Fehér Zsolt tanítványai, mégpedig a mindig keményen, szigorúan védekező, és remekül kontrázó Veszprém otthonában.

A vendéglátók az első körben a Győrtől kaptak ki 9-3-ra, majd nagy csatában győzték le 5-2-re az Aramis gárdáját. A találkozónak április 24-én hétfőn este fél héttől helyt adó Március 15 Sportcsarnokban nagy izgalmak várhatóak, mivel - a Berettyóújfalu Aramis SE elleni veresége miatt - az azonos pontszámmal egymást követő a 4. Veszprém és az 5. Dunaferr előrébb szeretne lépni a tabellán. Abban tehát biztosak lehetünk, hogy a most következő egymás elleni csatában minden erejét mozgósítani fogja a két csapat. Nyilvánvalóan mindketten a győzelemre törnek majd, mert a rájátszásban minden pont aranyat is érhet!

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.