Nem adtak esélyt a Martonvásárnak

spigott - 2017. április 3. 7:55

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgói tizenegy, míg az U19-esek tizennégy gólos sikert arattak a Martonvásár elleni bajnoki találkozón.

A Dunaújváros PASE U19-es és U17-es labdarúgó csapata is Martonvásáron lépett pályára az NB I3-as bajnokság Közép-Nyugat csoportjának legutóbbi fordulójában. Fiataljaink esélyesként várták mérkőzéseiket, ám arra nem biztos, hogy sokan gondoltak, hogy mindkét gárda kiütéses sikerrel erősíti meg vezető pozícióját a tabellán. Az U19-esek már az első félidőben 5-0-ra vezettek a 12. helyezett házigazdákkal szemben, ám az igazi gólparádé a fordulás utánra maradt, hiszen a második negyvenöt percben tíz alkalommal mattolta ellenfelét a DPASE, így hiába talált be egyszer a Martonvásár is, végül a mieink örülhettek a 15-1-es sikernek.

Az U17-esek összecsapásán még viszonylag jól tartotta magát a Martonvásár az első félidőben, hiszen ekkor még csak 3-0-ra vezettek a dunaújvárosiak, ám a térfélcserét követően itt is kinyitották a gólzsák száját a DPASE labdarúgói. A második felvonásban szerzett nyolc vendég találatra ráadásul válasz sem érkezett, így az U17-esek is simán, 11-0-ra nyerték újabb bajnokijukat, amivel hétpontosra növelték előnyüket a tabellán a második helyezett főnix-Gold csapata előtt.

Eredmények, gólszerzők:

U19
Martonvásár Mustang – DPASE 1-15
(0-5)
Gólszerzőink: Takács Szabolcs, Hamar Erik 2, Molnár Dániel 2, Hamar István 2, Abért Bence 2, Jerzsabek Botond, Polácsek Patrik 3, Kovács Roland 2.

U17
Martonvásár Mustang – DPASE 0-1
1 (0-3)
Gólszerzőink: Horváth Kevin 3, Dobos Áron 2, Kovács Barnabás, Tóth Patrik, Al-Sheraji Rauf Mohamed, Hompót Lóránt, Gertner Patrik, Vajda Roberto.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.