Nem tágít a Dunaferr

spigott - 2017. április 7. 18:07

Nehezen, de megnyerte legutóbbi bajnokiját, így továbbra is ott lohol a címvédő Karmacsi Autó nyomában a Dunaferr Vasas kispályás focicsapata a Zeus Osztály felsőházában.

A városi kispályás labdarúgó bajnokság Zeus osztályának újabb élcsapata lépett pályára csütörtökön este a felsőházi pontvadászat újabb fordulójában. A tabella negyedik helyén álló Fejó-Therm, valamint a második Dunaferr Vasas találkozója igen érdekesnek ígérkezett, ugyanis az alapszakaszban hiába nyert 7-0-ra a Dunaferr, ezúttal lényegesen nagyobb ellenállásra számíthatott ellenfelétől. Az első félidő alapján azonban úgy tűnt, hogy Tóth Imre gárdája hozza a kötelezőt, hiszen Jenei és Fülöp találataival már a szünetig kétgólos előnybe került. A Fejó játékosai azonban ekkor sem adták fel a csatát, a 33. percben szépítettek, majd a Juhász révén a 43. percben sikerült is kiegyenlíteniük. a Dunaferr gárdája azonban tudott újítani a véghajrában, s Jenei utolsó előtti percben szerzett második találatával csak kicsikarta a 3-2-es sikert, ami egyben azt is jelentette, hogy két fordulót követően továbbra is csak egy pont a hátránya a listavezető Karmacsi Autó mögött.

Kép: DO-archív

Eközben az alsóházban a második helyezett Dunabiztos Micro igyekezett mindent megtenni azért, hogy tartsa a lépést az éllovas SZP-Asztalos gárdájával. Ehhez a harmadik Siker Ablak gárdáját kellett volna legyőznie Hatvany Attiláéknak, ami egyáltalán nem ígérkezett könnyű feladatnak. Ezzel együtt a félidei szünetben még 3-2-re a Dunabiztos vezetett, ám a térfélcserét követően már csak egy gól esett, s mivel azt az "ablakosok" szerezték, így 3-3-as döntetlennel ért véget a rangadó, aminek leginkább az SZP-Asztalos gárdája örülhetett, mely így hárompontos előnnyel vezeti a tabellát a Dunabiztos Micro előtt.

Eredmények

Fejó-Therm – Dunaferr Vasas 2-3 (0-2)
Siker Ablak – Dunabiztos Micro 3-3 (2-3)

A bajnokság állása

Felsőház: 1. Karmacsi Autó 10 pont, 2. Dunaferr Vasas 9 pont, 3. Mé-Szi Frucht 5 pont, 4. Fejó-Therm 4 pont, 5. Hamutiprók 0 pont.

Alsóház: 1. SZP-Asztalos 10 pont, 2. Dunabiztos Micro 7 pont, 3. Siker Ablak 5 pont, 4. Gyalog galopp 3 pont, 5. GBB Kft. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.