Megérdemelt győzelem

spigott - 2017. május 27. 22:20

A mérkőzés nagyobbik részében irányította a játékot, így megérdemelt, 3-1-es sikert aratott Gyulán a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Idegenben, a bennmaradásért küzdő Gyula otthonában lépett pályára ma este a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as bajnokság Közép Csoportjának utolsóelőtti fordulójában. Ugyan a mieink számára már komolyabb téttel nem bírt a találkozó, hiszen a negyedik helynél sem előrébb, sem hátrébb nem végezhetett már együttesünk, Dobos Barna alakulata így is nagy elánnal vetette magát a küzdelembe, s a gólkirályi címért harcban lévő Tóth Tibor idei huszonegyedik találatával már a 11. percben meg is szerezte a vezetést. A mieink öröme a 39. percben nőtt tovább, mikor Dobos Áron szabadrúgásból vette be az ellenfél kapuját, így teljesen megérdemelt, 2-0-s előnnyel vonulhatott a félidei szünetre csapatunk.

A térfélcserét követően sajnos alig egy perc telt el, mikor Okos István megfelezte a hazaiak hátrányát, s bizony kellett egy szűk negyed óra ahhoz, hogy a bekapott gól után rendezzék soraikat labdarúgóink. A találkozó utolsó fél órájában azonban újra magához ragadta a kezdeményezést a DPASE, mely Szepessy Róbert 87. percben szerzett találatával alakította ki a 3-1-es vendégsikert jelentő végeredményt.

A mérkőzést követően Dobos Barna vezetőedző is elégedetten nyilatkozott együttese játékáról, igaz a második felvonás eleje miatt azért akadt némi hiányérzete is.
- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben egyértelműen az történt a pályán, amit elterveztünk, a játék minden elemében jobbak voltunk a hazaiaknál, s Tóth Tibor, valamint Dobos Áron révén teljesen megérdemelten vezettünk 2-0-ra. A fordulás utáni első negyed óra azonban nem alakult jól, hamar kaptunk egy elkerülhető gólt, ami után egy kissé megzavarodtunk, de ahogy rendeztük a sorainkat, ismét átvettük az irányítást, s a véghajrában lőtt góllal be is biztosítottuk a három pontot. Mindent összevetve nem volt probléma a mai teljesítményünkkel, a második félidő első negyed órájától eltekintve végig irányítottunk, így a sikerünk teljesen megérdemelt.

Várfürdő-Gyulai Temál FC – DPASE 1-3 (0-2)

Gólszerzők: Okos, illetve Tóth t., Dobos Á., Szepessí R.

DPASE: Vaszócsik, Csendes, Pölöskei, Farkas, Dorogi (Ablonczy 58.), Blatt, Király (Tóth Á. 87.), Kercsó, Dobos, Szepessy, Tóth T. (Molnár 88.). Vezetőedző: Dobos Barna.

A rovat további hírei: Sport

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.